bendede hileyi yönetici olarak açıyom cmd ekranı gelince zulayı açıyom bişey doluyo ekranda cmd ekranı gidiyo ama zulu giriş ekranı gelmiyor her zaman aynı hile fixlenmediği zamanda aynıydı çözümü varmı
Sanırım bende öyle, uyumluluk ayarlarına da baktım bu programı yönetici olarak başlat seçili değil + direk oyuna çift tıklayın yönetici olarak açma tab'ı geliyor.
Beyler Hile Fix yemiş durumda güncellendiğinde indirin. Hileyi Yönetici olarak Launcheride normal çalıştırın yönetici olarak değil yoksa dediğiniz gibi Log veriri. Peki oto yönetici başlatmayı nasıl kapatırız. Bilmeyen arkadaslar için .. Denetim Masası --> Sistem ve Güvenlik-->Bilgisayar durumunu Gözden Geçir. Orda Ayar cubugu var onu en alta getirin ve kaydetin ozaman log almazsınız.
he bide benim bilgisayar izin vermiyo zulu hackı çalıştımaya sebebi nedir (WİNDOWS 10) benim sistemim açınca hemen diyo windows bilgisayarınızı korudu öyle bişe diyo
he bide benim bilgisayar izin vermiyo zulu hackı çalıştımaya sebebi nedir (WİNDOWS 10) benim sistemim açınca hemen diyo windows bilgisayarınızı korudu öyle bişe diyo