3 Tem 2016 #1 Gökhan55 G Üye Katılım 1 Tem 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI BEYLER BNM wolftü GİRMİYOR WOLFTEAMA GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA XINCODE ÇIKMIYOR SEBEBİNİ BİLENLER YAZABİLİRMİ ! :-/ :-/
BEYLER BNM wolftü GİRMİYOR WOLFTEAMA GİRİŞ YAPTIKTAN SONRA XINCODE ÇIKMIYOR SEBEBİNİ BİLENLER YAZABİLİRMİ ! :-/ :-/
3 Tem 2016 #2 ByClxon zulme karşı mukavemet! Süper Üye Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 1,357 Çözümler 20 Tepki puanı 386 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Muhtemelen log gelmesin diye wolftü klasörünün içindeki xcode dosyaları sildin. Oyunu silip tekrar yüklemenle düzelecektir..
Muhtemelen log gelmesin diye wolftü klasörünün içindeki xcode dosyaları sildin. Oyunu silip tekrar yüklemenle düzelecektir..
4 Tem 2016 Konuyu başlatan #3 Gökhan55 G Üye Katılım 1 Tem 2016 Mesajlar 13 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI ByClxon' Alıntı: Muhtemelen log gelmesin diye wolftü klasörünün içindeki xcode dosyaları sildin. Oyunu silip tekrar yüklemenle düzelecektir.. Genişletmek için tıklayın ... Saol Kardeş İşe Yaradı Eyw Sayende yaptım Çok Saol
ByClxon' Alıntı: Muhtemelen log gelmesin diye wolftü klasörünün içindeki xcode dosyaları sildin. Oyunu silip tekrar yüklemenle düzelecektir.. Genişletmek için tıklayın ... Saol Kardeş İşe Yaradı Eyw Sayende yaptım Çok Saol
4 Tem 2016 #4 ByClxon zulme karşı mukavemet! Süper Üye Katılım 7 Ocak 2016 Mesajlar 1,357 Çözümler 20 Tepki puanı 386 Ödüller 11 10 HİZMET YILI Gökhan55' Alıntı: ByClxon' Alıntı: Muhtemelen log gelmesin diye wolftü klasörünün içindeki xcode dosyaları sildin. Oyunu silip tekrar yüklemenle düzelecektir.. Genişletmek için tıklayın ... Saol Kardeş İşe Yaradı Eyw Sayende yaptım Çok Saol Genişletmek için tıklayın ... önemli değil
Gökhan55' Alıntı: ByClxon' Alıntı: Muhtemelen log gelmesin diye wolftü klasörünün içindeki xcode dosyaları sildin. Oyunu silip tekrar yüklemenle düzelecektir.. Genişletmek için tıklayın ... Saol Kardeş İşe Yaradı Eyw Sayende yaptım Çok Saol Genişletmek için tıklayın ... önemli değil