aga senin dediğin karakterden bende mavisi 47 günlük var fare kafalıyı diyosun sanırım ama og çıkarmı aurora dan bilmiyorumK-Paketi bölümünden 20 milyonluk kurt parası paketi al 8 bin nakit, geri kalanla Aurora Kutusu al. Kurt parasıyla 14'er günlük kırmızı ve mavi görünmez kurtları olan karakterleri al.
Çıkar en garanti kutu o.aga senin dediğin karakterden bende mavisi 47 günlük var fare kafalıyı diyosun sanırım ama og çıkarmı aurora dan bilmiyorum
kanka o 17k dediğin nakit oyun parası ismi bilmiyorsun sanırım 35 tl tutuyor kafan güzelde olabilirwolfteama 17 k vermeyı dusunecek kadar ne gibi bir tramva yaşadın dostum
sağol alıcam başka kutu önerisi gelmez ise bekliyeceğim gece açarım eskiden öyle yapardık dolunay şansı vardı hala duruyormu acabaÇıkar en garanti kutu o.
Yok ben de dün sordum onu kaldırmışlar o dolunay olayını.kanka o 17k dediğin nakit oyun parası ismi bilmiyorsun sanırım 35 tl tutuyor kafan güzelde olabilir
sağol alıcam başka kutu önerisi gelmez ise bekliyeceğim gece açarım eskiden öyle yapardık dolunay şansı vardı hala duruyormu acaba
Hocam arkadaş oynamak istemiş ve parasını yatırmış. Bunu yazmanın bir anlamı var mı?Yazık cidden parana o oyun oynanırmı leş