wolftü a girince internet kesiliyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
wolftü a mı açınca modem kendini resetliyor çözümünü bilen warsa yazsın

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
RE: Acil Yardım beyler

Başlığı düzelt sorununu açıklayıcı başlık koy

Nothing.
Süper Üye
10 HİZMET YILI
Böylesini de görmedim yok artık netin ne? Format atmayı modem resetlemeyi dene.

Üye
9 HİZMET YILI
Benimkide Bazen öle yapıyor ama Hile ile kaynaklı sıkıntı değil herhalde

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
K0RAY' Alıntı:
Böylesini de görmedim yok artık netin ne? Format atmayı modem resetlemeyi dene.

saten format attıktan sonra başladı girmeye çalışıyorum modem kendini kapatıyo

Seçkin Üye
10 HİZMET YILI
Merhabalar;

Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz. Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin. Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz.

• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın.

• DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Virüs programınıza wolftü'i (wolftü.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek wolftü'i (wolftü.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız.(Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin.

• Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz.

Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:

Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız.

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek wolftü'i kaldırın.
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolftü/Media/Download.aspx#download başlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun.

Sorununuza çözüm getirmez ise Lütfen Destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar. (ALINTIDIR.) İşine yaradıysa +1 Rep Ver Lütfen :)

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
ErdemBey' Alıntı:
Merhabalar;

Aşağıdaki adımları sırası ile deneyiniz. Her adımda bir kere oyuna girmeyi deneyin. Oyuna giremezseniz bir sonraki seçeneğe geçiniz.

• Bilgisayarınızı ve modeminizi kapatıp tekrar açın.

• DNS ayarlarınızı otomatik hale getirin (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Virüs programınıza wolftü'i (wolftü.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi başaramazsanız virüs programınızı kapatınız. (Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Güvenlik duvarı ayarlarını inceleyerek wolftü'i (wolftü.bin) güvenli işaretleyin. Bu işlemi yapamıyorsanız Güvenlik Duvarını kapatınız.(Nasıl yapılacağını arama motorlarında bulabilirsiniz)

• Oyunu Denetim masasından siliniz. Daha sonra Oyunun kurulu olduğu dosyayı tamamen siliniz. Yeni bir kurulum indirip yükleyin.

• Yukarıdaki sıralamayı atlamayınız. Oyun halen açılmıyor ise yukarıdaki işlemlerden birini doğru yapmamış olabilirsiniz.

Oyunu Bilgisayardan Tamamen Kaldırma ve Yeniden Yükleme Anlatımı:

Aşağıdaki maddeleri tek tek uygulayınız.

1-Denetim Masası - Ekle/Kaldır (Program ve Özellikler Win 7 için) bölümüne giderek wolftü'i kaldırın.
2-Bilgisayarım/C (Oyunun kurulu olduğu sabitdisk)/Program files/Softnyx klasörünü (Oyunun kurulu olduğu klasörü) tamamen siliniz.
3-http://www.joygame.com/wolftü/Media/Download.aspx#download başlantısındaki KURULUM YÖNETİCİSİ yardımı ile yeni kurulum dosyası indirin.
4-Oyunu yeniden bilgisayarınıza kurun.

Sorununuza çözüm getirmez ise Lütfen Destek ekibimiz ile iletişime geçiniz.

İyi forumlar. (ALINTIDIR.) İşine yaradıysa +1 Rep Ver Lütfen :)

denedim olmuyor

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çözümü buldum beyler sizde oluyasa deneyin
Modem Firmware sürümü eski olabileceği ihtimali olabileceği için ilk önce bunun sürümünü kontrol ediniz , bunun sürümü eski sürüm ise güncelleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...