Satıldı wolftü ACIK KAYNAK KODLU İZLEME ALIYORUM BÜTCE ACIKLAMADA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Evet Arkdaşlar Sadece Name Esp ve Aimbot lu menülü
Bütce: 1.500 T
Bypass ve pointerlar her yamada güncelemede nasıl cekicem anlatan bi metin veya video gereklidir
oyun hile yapımında az cok bilgim var

Sadece izleme ve aimbot ve bypass

Fiyat Yeteri Kadar Uygun Bilgili Arkdaşlar Bekliyorum Tokatlamak İçin Yazanlar Boşa Yazmasın

(Gelen Yorum Üzerine Düzenleme)

Wolftü piyasası beli aylık 3$ dolar satılan bi hilede gelip 10bin 15 bin hayeleri kuranlar yorum bile atmasın
istedimiz şey 2 özelikte bi hile satsak aylık 100 tl edecek 15 bin talep eden var xD? Aylık 100 -250 kişi serverda
var yok 15bin miş valorant source ve driver bile githupta varken wolftü böyle birşey beklemek te ne biliyim

Son düzenleme:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
50$ a güzel hayallerin var, benim sana fikrim 50$ a amerikan domatesi alman, bir kasayla başlarsın, iki kasa olur, üç kasa olur, sonra domates fabrikan olur.
Tokatlamak için yazanlar boşa yazmasın demişsin sanırsam ama konu açmışsın, aradakı çelişkiyi anlıyabiliyorsundur umarım.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI

name esp ve aimbot 2 tane kod icin 10bin tl mi yazacam wolftü bu ölmüş bitmiş bi oyun onuda gectim 2 tane özelikli bi hile icin ne fiyat yazmam gerekiyor söyle bana görüşünü almış olurum 50 dolar diyorsun dolarmı kazanıyor bu milet hoş olmadı bunu yazman ayrıca bu özelikte bi hile 100 tl satılıyor aylık 3$ dolardan boyle bakarsak 50$ dolar azmı oluyor? neyse abim bosver senin gibi ayda 100bin kimse kazanmıyor bu şekilde niye yorum attın onuda anlamadım hilenin piyasası beli istedim şeyin piyasası ne yapacaktım 500 dolarmı yazacaktm oyunda 200 kişi var yok aylık 100 tl satılan bi oyunda sırf alay etmek icin niye böyle yorum atıyorsun

50 dolara hile sourcesi + ders?

ders istedim nerde yazıyor ? name esp ve aimbot adresleri pointer güncel cekmek eac bypass ile 2 dk bi olay deneyimim olmadı icin bilmiyorum gelen yorumlar cok tuaf sanki valorant konusu acılmıs ? wolftü da hile satışı bile yapanlar 100 tl 200 tl den satıyor 2 tane özelikli hile 1500 demişim sırf alay etmek ıcın yorum atıyorsnz işine gelmiyorsa yazma kardeşim valorant bile hazır sourceleri var bi driver gecir githuptan offset yapıştır hemen satış yap? wolftü gibi bi oyun icn 1000 dolar mı yazıcam şaka gibi neyse

Moderatörün son düzenlenenleri:
aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
valorant bile hazır sourceleri var bi driver gecir githuptan offset yapıştır hemen satış yap?
İşin içinde olmadığın için nasılda komik yorum yapıyorsun. İşlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun yani. EAC bypassla 2 dk pointer güncelle hop çalışıyor hile aynen. EAC bypass yapmaya gelicek halde olman zaten en az 2-3 yılını alırken böyle bir yorum yapman komik olmuş. Githubdan kopyala yapıştır yaparak günümüzdeki oyunlarada direkt çalışır bir şekilde hile yapamazsın. He diyelimki bir şekilde çalıştırdın 2 saat sonra hwid banı alırsın oturursun aşağıya. Hile yapmak onu güncellemek özellikle ban yemeden, sandığın kadar kolay değil.

Fiyat konusuna gelicek olursak. Kimse TR fiyatlarına çalışmıyor. Hayrına ucuza vermediği sürece kimsenin TR fiyatına göre satış yapıcağını sanmıyorum. Yani seni 5000, 10000 dediğin rakamlar kaç dolar ediyor bir ona bak önce

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben Wolftü Piyasasını Aylık Satılan Fiyatlara Göre Belirledim aylık 100 tl dolarla hesap edersek 4$ dolar mı ne ediyor bu istedim özelikte bi hile valorant konusu olsaydı bu söylediklerin katılırdım wolfü gibi bi oyun piyasası belli gelip ne yazacaktım 10bin tlmi yorum yazarken kendi tarafınızdan bakmıyorsunuz 2016 daki wolftü olsaydı derdim herşeyin bi ederi var 2023 serverler 200 kişi var yok hile alan bile yok denecek düşük 50 dolar git domates al diyor yorum geliyor adminden ayıp hile kendisi dolarla baktıgmzda 3 4 dolara satılıyor xD Oyle baktıgımızda 50 dolar azmı oluyor neyse kardeslerm keyfinize bakın işine gelen zaten yazar neyin basit neyin zor oldunu az cok biliyorum

ayrıca diyelm 10bin tl fiyat cektim bu para nasıl amorte edilicek onu da yaz bakalım diyorsun ya dolar ile şöyle oluyor bu hile dolarlamı satılıcak?? duvar izleme ve aimbot 2 tane özelikle hile insanlar ne kadar para vercek?? 500 tl mi verecek amacınız alay etmek dalgasına yazmak başka birşey deil

Son düzenleme:
aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Tamam ozaman aylık 100 TL ye kim satıyorsa ona özelden yaz bana 1500 TL ye satarmısınız hilenin kodlarını + olarak bana öğretirmisin güncellemesini de bakalım kabul edicek mi

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Tamam ozaman aylık 100 TL ye kim satıyorsa ona özelden yaz bana 1500 TL ye satarmısınız hilenin kodlarını + olarak bana öğretirmisin güncellemesini de bakalım kabul edicek mi
kardeşim senin yorumlarını anlamak gercekten cok zor wolftü bu valorant bile hazır sourcesi var yani gelip böyle bi zamanda wolfü 2 tane özelik icin 15 bin 10 bin mi yazacam?? nasıl amorte edecek bu hile 2 tane özelik icin aylık ne yazacam 500 tl mi? kim alacak server 100 ile 250 arası cekıyor benm bu hile aylık en baba 100 150 fiyatı olur sana 10bin 15 bin verecem bunun amortesi icin 500 1000 kişi alması lazım ??? amacım para kazanmak olsa githubta valorant source var driver deiştiririm ofssetler paylasılıyor auth cekıp satarım ? valorant pıyasasıda beli ? böyle birşey yapacak bilgim var ama hemen banlanırlar diye yapmam para ıcın kimseyle alay etmem su yazdıgın yorumlara bak kendi kendine birşeyler salıyorsun wolftü ederi beli benimn istedim şey 2 tane özelikli kılan vs tadında bi hile neyse daha fazla yazmıcam beyni olan zaten bu yazdıklarımı anlar

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Dostum ben sana 10 bin 15 bin diye rakam vermedim. Hem diyorsunki amacim para kazanmak degil maddiyati dusunmuyorum diyorsun , hemde diyorsunki odedigim parayi nasil amorti edecek kaca saticam diyorsun. Kendinde ne istedigini bilmiyorsun. Madem ederi 1500 TL oldugunu iddaa ediyorsun bende ozaman diyorumki aylik 100 TL ye satani hazir bulmussun git ozaman o adama ozelden yaz sana 1500 TL ye satsin source kodunu + ogretsin nasil guncelliyecegini. Bunun olmiyacagini sende inanmamis olsan gerek ki adama yazmamissin bile. Ayrica seninle ayni fikirde olmayan insanlara dislike atarak insanlari kendinden daha cok sogutuyorsun. Kimse yardim etmez sana bu gidisle. Kafa tutmaya ve icinde "Beyin" kelimelerini kullandigin hakaretler etmeye devam et. Ben daha bisey yazmiyacagim buraya.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Daha Yazdıklarımı Bile Kendine Göre Kurguluyorsun Bana Diyorsun 1500 tl Etmez Ben de Senin İstedin Edere Göre Fiyatı 10 ile 15 bin Dedim Senin Hesapla Düşünsek Satmak İstesem Nasıl Amorte Edebiliyor Onu Diyorum Sen Bana Diyorsun Ne İstedinle Çelişiyorsun Ben Kime Ne Kafa Tutmuşum wolftü gibi bi oyuna 2 özelik name esp ve aimbot bunun icin sadece adresler ve patch geldinde ofset cekmek icin kısa bi bilgi sanki cok zor aman aman dehset koruması adamlar aylık 100 tl satıyor
bu kadar zor olsa sence boyle eder olurmu aylık 3$ dolara????? ben amacım sadece mantığını öğrenmekti para kazanmak istesem üste acıkladım sen de biliyorsun valorant sourceleri acık bi tespit edilmemiş driver gecirmek işi bitirir veya tespit edilmiş bi driver ile auth gecırıp satarsan valorant piyasası aylık 5bin tl bile hile var???
boyle bırsey yapacak potansyel var ben sadece aylık piyasa göre """kullanıcı sayısına göre yazdım """ az cok kendini düşünmesen dersin ya bu adam 15bin tl source versem bunun ederi bumu? wolftü kim oynuyor daha kendinin yaptığın yorumlarla benle alay ediyorsun birde bana diyorsun kimse yardım etmez yardım isteyen mi var fiyat cekmişim aylık 100 -250 online oyuncusu olan bi yere ne fiyat cekecektim 3$ dolar satılan özelikle

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Source Satın Aldım konu kitlermsnz pointer ilgili konu acıcam

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Dostum benim önemli olan wolftü adlı leş oyunun kaç kişi tarafından oynandığı değil. Önemli olan oyunun b*ktan da olsa giriş seviyesi bir EAC ile korunuyor olması. Sen adamdan 50$ a hem EAC için method alıcaksın (%99 ihtimalle flagged..) hem de adamın sourcesini alacaksın.
Sana tavsiyem gidip reseller olman, dev olmak herkesin harcı değil. Belli ki işlerden & piyasadan haberin yok. Bu tür konular açarak kendini küçük düşürmek yerine, aylığı 100₺ satan adamdan git o 1500₺ ye key al, sonra da sat.

Bu zamana kadar hiçbir trade konusuna yorum atmadım ama, bu tür komik bir konu görünce yazasım geldi ne diyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...