50$ a güzel hayallerin var, benim sana fikrim 50$ a amerikan domatesi alman, bir kasayla başlarsın, iki kasa olur, üç kasa olur, sonra domates fabrikan olur.
Tokatlamak için yazanlar boşa yazmasın demişsin sanırsam ama konu açmışsın, aradakı çelişkiyi anlıyabiliyorsundur umarım.
50 dolara hile sourcesi + ders?
İşin içinde olmadığın için nasılda komik yorum yapıyorsun. İşlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun yani. EAC bypassla 2 dk pointer güncelle hop çalışıyor hile aynen. EAC bypass yapmaya gelicek halde olman zaten en az 2-3 yılını alırken böyle bir yorum yapman komik olmuş. Githubdan kopyala yapıştır yaparak günümüzdeki oyunlarada direkt çalışır bir şekilde hile yapamazsın. He diyelimki bir şekilde çalıştırdın 2 saat sonra hwid banı alırsın oturursun aşağıya. Hile yapmak onu güncellemek özellikle ban yemeden, sandığın kadar kolay değil.valorant bile hazır sourceleri var bi driver gecir githuptan offset yapıştır hemen satış yap?
Ben Wolftü Piyasasını Aylık Satılan Fiyatlara Göre Belirledim aylık 100 tl dolarla hesap edersek 4$ dolar mı ne ediyor bu istedim özelikte bi hile valorant konusu olsaydı bu söylediklerin katılırdım wolfü gibi bi oyun piyasası belli gelip ne yazacaktım 10bin tlmi yorum yazarken kendi tarafınızdan bakmıyorsunuz 2016 daki wolftü olsaydı derdim herşeyin bi ederi var 2023 serverler 200 kişi var yok hile alan bile yok denecek düşük 50 dolar git domates al diyor yorum geliyor adminden ayıp hile kendisi dolarla baktıgmzda 3 4 dolara satılıyor xD Oyle baktıgımızda 50 dolar azmı oluyor neyse kardeslerm keyfinize bakın işine gelen zaten yazar neyin basit neyin zor oldunu az cok biliyorumİşin içinde olmadığın için nasılda komik yorum yapıyorsun. İşlerin nasıl yürüdüğünü bilmiyorsun yani. EAC bypassla 2 dk pointer güncelle hop çalışıyor hile aynen. EAC bypass yapmaya gelicek halde olman zaten en az 2-3 yılını alırken böyle bir yorum yapman komik olmuş. Githubdan kopyala yapıştır yaparak günümüzdeki oyunlarada direkt çalışır bir şekilde hile yapamazsın. He diyelimki bir şekilde çalıştırdın 2 saat sonra hwid banı alırsın oturursun aşağıya. Hile yapmak onu güncellemek özellikle ban yemeden, sandığın kadar kolay değil.
Fiyat konusuna gelicek olursak. Kimse TR fiyatlarına çalışmıyor. Hayrına ucuza vermediği sürece kimsenin TR fiyatına göre satış yapıcağını sanmıyorum. Yani seni 5000, 10000 dediğin rakamlar kaç dolar ediyor bir ona bak önce
Tamam ozaman aylık 100 TL ye kim satıyorsa ona özelden yaz bana 1500 TL ye satarmısınız hilenin kodlarını + olarak bana öğretirmisin güncellemesini de bakalım kabul edicek miBen Wolftü Piyasasını Aylık Satılan Fiyatlara Göre Belirledim aylık 100 tl dolarla hesap edersek 4$ dolar mı ne ediyor bu istedim özelikte bi hile valorant konusu olsaydı bu söylediklerin katılırdım wolfü gibi bi oyun piyasası belli gelip ne yazacaktım 10bin tlmi yorum yazarken kendi tarafınızdan bakmıyorsunuz 2016 daki wolftü olsaydı derdim herşeyin bi ederi var 2023 serverler 200 kişi var yok hile alan bile yok denecek düşük 50 dolar git domates al diyor yorum geliyor adminden ayıp hile kendisi dolarla baktıgmzda 3 4 dolara satılıyor xD Oyle baktıgımızda 50 dolar azmı oluyor neyse kardeslerm keyfinize bakın işine gelen zaten yazar neyin basit neyin zor oldunu az cok biliyorum
kardeşim senin yorumlarını anlamak gercekten cok zor wolftü bu valorant bile hazır sourcesi var yani gelip böyle bi zamanda wolfü 2 tane özelik icin 15 bin 10 bin mi yazacam?? nasıl amorte edecek bu hile 2 tane özelik icin aylık ne yazacam 500 tl mi? kim alacak server 100 ile 250 arası cekıyor benm bu hile aylık en baba 100 150 fiyatı olur sana 10bin 15 bin verecem bunun amortesi icin 500 1000 kişi alması lazım ??? amacım para kazanmak olsa githubta valorant source var driver deiştiririm ofssetler paylasılıyor auth cekıp satarım ? valorant pıyasasıda beli ? böyle birşey yapacak bilgim var ama hemen banlanırlar diye yapmam para ıcın kimseyle alay etmem su yazdıgın yorumlara bak kendi kendine birşeyler salıyorsun wolftü ederi beli benimn istedim şey 2 tane özelikli kılan vs tadında bi hile neyse daha fazla yazmıcam beyni olan zaten bu yazdıklarımı anlarTamam ozaman aylık 100 TL ye kim satıyorsa ona özelden yaz bana 1500 TL ye satarmısınız hilenin kodlarını + olarak bana öğretirmisin güncellemesini de bakalım kabul edicek mi
Dostum ben sana 10 bin 15 bin diye rakam vermedim. Hem diyorsunki amacim para kazanmak degil maddiyati dusunmuyorum diyorsun , hemde diyorsunki odedigim parayi nasil amorti edecek kaca saticam diyorsun. Kendinde ne istedigini bilmiyorsun. Madem ederi 1500 TL oldugunu iddaa ediyorsun bende ozaman diyorumki aylik 100 TL ye satani hazir bulmussun git ozaman o adama ozelden yaz sana 1500 TL ye satsin source kodunu + ogretsin nasil guncelliyecegini. Bunun olmiyacagini sende inanmamis olsan gerek ki adama yazmamissin bile. Ayrica seninle ayni fikirde olmayan insanlara dislike atarak insanlari kendinden daha cok sogutuyorsun. Kimse yardim etmez sana bu gidisle. Kafa tutmaya ve icinde "Beyin" kelimelerini kullandigin hakaretler etmeye devam et. Ben daha bisey yazmiyacagim buraya.kardeşim senin yorumlarını anlamak gercekten cok zor wolftü bu valorant bile hazır sourcesi var yani gelip böyle bi zamanda wolfü 2 tane özelik icin 15 bin 10 bin mi yazacam?? nasıl amorte edecek bu hile 2 tane özelik icin aylık ne yazacam 500 tl mi? kim alacak server 100 ile 250 arası cekıyor benm bu hile aylık en baba 100 150 fiyatı olur sana 10bin 15 bin verecem bunun amortesi icin 500 1000 kişi alması lazım ??? amacım para kazanmak olsa githubta valorant source var driver deiştiririm ofssetler paylasılıyor auth cekıp satarım ? valorant pıyasasıda beli ? böyle birşey yapacak bilgim var ama hemen banlanırlar diye yapmam para ıcın kimseyle alay etmem su yazdıgın yorumlara bak kendi kendine birşeyler salıyorsun wolftü ederi beli benimn istedim şey 2 tane özelikli kılan vs tadında bi hile neyse daha fazla yazmıcam beyni olan zaten bu yazdıklarımı anlar
Daha Yazdıklarımı Bile Kendine Göre Kurguluyorsun Bana Diyorsun 1500 tl Etmez Ben de Senin İstedin Edere Göre Fiyatı 10 ile 15 bin Dedim Senin Hesapla Düşünsek Satmak İstesem Nasıl Amorte Edebiliyor Onu Diyorum Sen Bana Diyorsun Ne İstedinle Çelişiyorsun Ben Kime Ne Kafa Tutmuşum wolftü gibi bi oyuna 2 özelik name esp ve aimbot bunun icin sadece adresler ve patch geldinde ofset cekmek icin kısa bi bilgi sanki cok zor aman aman dehset koruması adamlar aylık 100 tl satıyorDostum ben sana 10 bin 15 bin diye rakam vermedim. Hem diyorsunki amacim para kazanmak degil maddiyati dusunmuyorum diyorsun , hemde diyorsunki odedigim parayi nasil amorti edecek kaca saticam diyorsun. Kendinde ne istedigini bilmiyorsun. Madem ederi 1500 TL oldugunu iddaa ediyorsun bende ozaman diyorumki aylik 100 TL ye satani hazir bulmussun git ozaman o adama ozelden yaz sana 1500 TL ye satsin source kodunu + ogretsin nasil guncelliyecegini. Bunun olmiyacagini sende inanmamis olsan gerek ki adama yazmamissin bile. Ayrica seninle ayni fikirde olmayan insanlara dislike atarak insanlari kendinden daha cok sogutuyorsun. Kimse yardim etmez sana bu gidisle. Kafa tutmaya ve icinde "Beyin" kelimelerini kullandigin hakaretler etmeye devam et. Ben daha bisey yazmiyacagim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?