31 Ağu 2016 #1 Tükendim T Üye Katılım 2 Ağu 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI (EX İşgal Modunda Daha İyi Bulursunuz) Ölün .Sonra İmleç Sizi Öldüren Adama Gidince 1 Taratın 3-Sonra Doğun ve 0 Next Scan Yapın4- 40-30 Pointer Kalınca Hepsini Alta Alıp Valuesini 1 Yapın( Aimbone Body İle Birlikte ESP De Aktif Olur)( Always HeadShotla Bir Kodlarsanız Aimbot Head Olur )
(EX İşgal Modunda Daha İyi Bulursunuz) Ölün .Sonra İmleç Sizi Öldüren Adama Gidince 1 Taratın 3-Sonra Doğun ve 0 Next Scan Yapın4- 40-30 Pointer Kalınca Hepsini Alta Alıp Valuesini 1 Yapın( Aimbone Body İle Birlikte ESP De Aktif Olur)( Always HeadShotla Bir Kodlarsanız Aimbot Head Olur )
31 Ağu 2016 #2 anaras666 A Üye Katılım 31 Tem 2016 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: AimBot Body Pointer Bulma KARDES OYUNA CHEAT ENGİNEYLE GİRİNCE ATIYO NASIL YAPICAZ ?
31 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 Tükendim T Üye Katılım 2 Ağu 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: AimBot Body Pointer Bulma BYPASS KULLAN KARDES
31 Ağu 2016 #4 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: AimBot Body Pointer Bulma Merhaba, Konun İsmini değiştirirmisin Hangi Oyun Olduğu Konun İsiminden Anlaşılsın. Örnek; wolftü Aimbot Body Pointer Bulma | Teşekkürler.
RE: AimBot Body Pointer Bulma Merhaba, Konun İsmini değiştirirmisin Hangi Oyun Olduğu Konun İsiminden Anlaşılsın. Örnek; wolftü Aimbot Body Pointer Bulma | Teşekkürler.
31 Ağu 2016 Yasaklandı #5 xonivion X Uzman Üye Katılım 3 Tem 2016 Mesajlar 203 Tepki puanı 2 9 HİZMET YILI RE: AimBot Body Pointer Bulma HileliCoder' Alıntı: Merhaba, Konun İsmini değiştirirmisin Hangi Oyun Olduğu Konun İsiminden Anlaşılsın. Örnek; wolftü Aimbot Body Pointer Bulma | Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... wolftü bölümünde paylaşmış minecraft hilesi olacak değil
RE: AimBot Body Pointer Bulma HileliCoder' Alıntı: Merhaba, Konun İsmini değiştirirmisin Hangi Oyun Olduğu Konun İsiminden Anlaşılsın. Örnek; wolftü Aimbot Body Pointer Bulma | Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... wolftü bölümünde paylaşmış minecraft hilesi olacak değil
31 Ağu 2016 #6 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI RE: AimBot Body Pointer Bulma xonivion' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: Merhaba, Konun İsmini değiştirirmisin Hangi Oyun Olduğu Konun İsiminden Anlaşılsın. Örnek; wolftü Aimbot Body Pointer Bulma | Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... wolftü bölümünde paylaşmış minecraft hilesi olacak değil Genişletmek için tıklayın ... Belli olsun pnp Bakmayanlar var Nerede Paylaştığına (Maalesef ben )
RE: AimBot Body Pointer Bulma xonivion' Alıntı: HileliCoder' Alıntı: Merhaba, Konun İsmini değiştirirmisin Hangi Oyun Olduğu Konun İsiminden Anlaşılsın. Örnek; wolftü Aimbot Body Pointer Bulma | Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın ... wolftü bölümünde paylaşmış minecraft hilesi olacak değil Genişletmek için tıklayın ... Belli olsun pnp Bakmayanlar var Nerede Paylaştığına (Maalesef ben )
31 Ağu 2016 Yasaklandı #7 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI RE: AimBot Body Pointer Bulma Hemen Çalmışlar İlk Ben PAylaşmıştım
31 Ağu 2016 Konuyu başlatan #8 Tükendim T Üye Katılım 2 Ağu 2016 Mesajlar 31 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI OLUM NE ÇALMASI
1 Eyl 2016 Yasaklandı #9 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Tükendim' Alıntı: OLUM NE ÇALMASI Genişletmek için tıklayın ... Her Konun Alıntı lan O Yöntemin İşe Yaraması İçinde Valuesi Lazım Konu Alıntı Değilse Gerçek Valuesini ver Bakalım ? 1 Değil 2 Değil Bekliyorum .
Tükendim' Alıntı: OLUM NE ÇALMASI Genişletmek için tıklayın ... Her Konun Alıntı lan O Yöntemin İşe Yaraması İçinde Valuesi Lazım Konu Alıntı Değilse Gerçek Valuesini ver Bakalım ? 1 Değil 2 Değil Bekliyorum .
1 Eyl 2016 Moderatör #10 CauSXOXO We Love TESLA ⚡️ Kurucu Katılım 13 Eyl 2015 Mesajlar 1,301 Çözümler 16 Tepki puanı 4,569 Ödüller 16 Yaş 95 10 HİZMET YILI o kısım sadece sen öldüğün zaman aktif oluyor ve seni öldüren kişinin bir id si var onları elinle vermek zorunda kalırsın :d
o kısım sadece sen öldüğün zaman aktif oluyor ve seni öldüren kişinin bir id si var onları elinle vermek zorunda kalırsın :d
1 Eyl 2016 Yasaklandı #11 GQQGLEE G Seçkin Üye Katılım 13 Ara 2015 Mesajlar 410 Tepki puanı 1 10 HİZMET YILI Aynen Arkadaş Alıntı Ederken Düşünememiş