21 May 2017 Yasaklandı #1 Lykix L Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI İlk önce herkese selamın aleyküm wolftü areira serverini indirdim. Sonra setup dosyasından kurmaya çalışınca hata alıyorum . Hata Resimi linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Beyler yok sayınca sonlara dogru yine hata veriyor onuda yok sayınca oyun açılmıyor. Yeniden dene diyincede ilerlemiyor aynı hata tekrar geliyor. Yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar
İlk önce herkese selamın aleyküm wolftü areira serverini indirdim. Sonra setup dosyasından kurmaya çalışınca hata alıyorum . Hata Resimi linki : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Beyler yok sayınca sonlara dogru yine hata veriyor onuda yok sayınca oyun açılmıyor. Yeniden dene diyincede ilerlemiyor aynı hata tekrar geliyor. Yardım ederseniz sevinirim. İyi Forumlar
21 May 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #2 Lykix L Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI Beyler sorunu bılen yazsın acıl
21 May 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 Lykix L Onaylı Üye Katılım 8 Nis 2017 Mesajlar 111 Tepki puanı 10 Yaş 26 9 HİZMET YILI La biriniz yardım etsin be
22 May 2017 #4 punch P Onaylı Üye Katılım 22 Nis 2017 Mesajlar 59 Tepki puanı 2 Ödüller 6 9 HİZMET YILI emin değilim ama dosyaları silip tekrar kurabilirsin