24 Ara 2016 #1 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI abiler Dword 7.4 hackı kullanıyorum oyuna giriyorum oyunu bıraz oynuyorum sonra oyun takılıyor kendi kendine atıyor bunun cözümünü bilen varmı veya cözümü varmı ?
abiler Dword 7.4 hackı kullanıyorum oyuna giriyorum oyunu bıraz oynuyorum sonra oyun takılıyor kendi kendine atıyor bunun cözümünü bilen varmı veya cözümü varmı ?
24 Ara 2016 #2 promean P Üye Katılım 17 Tem 2016 Mesajlar 46 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Bilgisayardan Kaynaklı Galiba Kardeşim Bendede Oluyordu Bilgisayarımı Değiştirdim Düzeldi
24 Ara 2016 Yasaklandı #3 ExpertMurderer E Banlı Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 1,783 Tepki puanı -5 10 HİZMET YILI Kardeşim Wolfteamı Sil Güncel Sürümünü Yeniden Yükle.
25 Ara 2016 Konuyu başlatan #4 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI ExpertMurderer' Alıntı: Kardeşim Wolfteamı Sil Güncel Sürümünü Yeniden Yükle. Genişletmek için tıklayın ... Deniycem tekrardan atarsa silip güncelden yüklüyecegim.
ExpertMurderer' Alıntı: Kardeşim Wolfteamı Sil Güncel Sürümünü Yeniden Yükle. Genişletmek için tıklayın ... Deniycem tekrardan atarsa silip güncelden yüklüyecegim.
25 Ara 2016 Yasaklandı #5 ExpertMurderer E Banlı Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 1,783 Tepki puanı -5 10 HİZMET YILI Batuhan Çolak' Alıntı: ExpertMurderer' Alıntı: Kardeşim Wolfteamı Sil Güncel Sürümünü Yeniden Yükle. Genişletmek için tıklayın ... Deniycem tekrardan atarsa silip güncelden yüklüyecegim. Genişletmek için tıklayın ... Olursa +1 Repi Çok Görme.
Batuhan Çolak' Alıntı: ExpertMurderer' Alıntı: Kardeşim Wolfteamı Sil Güncel Sürümünü Yeniden Yükle. Genişletmek için tıklayın ... Deniycem tekrardan atarsa silip güncelden yüklüyecegim. Genişletmek için tıklayın ... Olursa +1 Repi Çok Görme.
27 Ara 2016 Konuyu başlatan #6 Velxus Ultra Üye Katılım 18 Nis 2016 Mesajlar 2,279 Çözümler 6 Tepki puanı 879 Ödüller 12 10 HİZMET YILI ExpertMurderer' Alıntı: Batuhan Çolak' Alıntı: Deniycem tekrardan atarsa silip güncelden yüklüyecegim. Genişletmek için tıklayın ... Olursa +1 Repi Çok Görme. Genişletmek için tıklayın ... Silmesemde olur aslında düzeldi fakat sana yinede +1 repini atacagım bro
ExpertMurderer' Alıntı: Batuhan Çolak' Alıntı: Deniycem tekrardan atarsa silip güncelden yüklüyecegim. Genişletmek için tıklayın ... Olursa +1 Repi Çok Görme. Genişletmek için tıklayın ... Silmesemde olur aslında düzeldi fakat sana yinede +1 repini atacagım bro