wolftü - Başlatma Hatası İşlem Sonlandırıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Level up
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Bugün oyuna girmeyi denediğimde böyle bir soruna karşılaştım
Farklı Hesaptan girmeyi denedim bilgisayarı yeniden başlattım internette araştırdım fakat hiçbiri sorunu çözemedi rica etsem yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Ekran Alıntısı.PNG

Vileblood
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Have you tried re-installing the game? It could also be a connection issue.. Or maybe the problem's on their side.

If life’s a journey i am a traveler
Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
wolftü simgesine sağ tıklayın ve “Dosya Konumunu Aç” tıklayınız ve “EASY ANTİ CHEAT” klasörünü bulup açıp klasörün içerisinde bulunan “EASY ANTİ CEHAT” uygulamasına tıklayın ve onar deyin. Bu işlemden sonra oyuna giriş yapmayı deneyiniz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
wolftü dosya konumunu aç sonra easy anti cheat olması lazım orda EasyAntiCheat_x64.dll yi aç ve orda bişey yazıcak ona tıkla tekrar bısey cıkıyor tıkla oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Сегодня, когда я попытался войти в игру, я столкнулся с такой проблемой
Я попытался войти из другой учетной записи, перезагрузил компьютер, искал в интернете, но никто не смог решить проблему, пожалуйста, помогите? Спасибо.Ekli dosyayı görüntüle 48865
right click on the wolftu icon and click "Open file location" and find the "EASY ANTI CHEAT" folder and open the "EASY ANTI CEHAT" application

Level up
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar her şeyi denedim oyunu kaldırdım tekrar kurdum HWID Changer adlı programdan HWID'mi değiştirdim hiçbiri fayda etmedi bilen yok mudur bu sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...