aynı durumu bende yaşadım ve istemsizce dahada soğudum.Geçen 25 tl kadar bi para attım 25 tl ile ne olur diye gittim ben de herkese tek atıyordm önceden bayramda yer kapıcaz diye herkesle bayramlaşır masa kapmaya çalışırdık kavga ederdik akşam yemeğine kadar wolftü oynardık olimpiyat kutusu +1 e girse diye beklerdik..
Yeni güncellemelerle dahada p2w olmasaydı suanki oynanma sayısından dahada fazla olabilceğine eminim hala eski sistemli insanlar var ülkemizde ve bana kalırsa metin 2 olur cs 1.6 gibi oyunlardan kat kat daha iyi wolftü ama eski haliyle tabiki yorumunuz için teşekkür ederim.Batış demeyelim de ömrünün sonuna geldi diyelim.
ilk çıktıgı zamanlar oynardım guzel oyundu yazık olduKimimizin çocukluğunun en güzel vakitlerini geçirdiği bu oyunun son zamanlardaki durumu belli zar zor nakit aldığımız o döneme dönüp bakınca oyun cidden o zamanların efsanesiydi
Yeni gelen özel versiyonlar,dirilişlerden sonra beni pek sarmadı ve bu ara girip bakayım dediğimde oyundan dahada soğudum herkes bir birine tek atıyo yetenek desen kalmamış
sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.
eskiler eskiden güzeldi keske o döneme geri dönebilsek.özlendi o eski günler be hocam
kanka ersin yekin zamanı der susarım...Kimimizin çocukluğunun en güzel vakitlerini geçirdiği bu oyunun son zamanlardaki durumu belli zar zor nakit aldığımız o döneme dönüp bakınca oyun cidden o zamanların efsanesiydi
Yeni gelen özel versiyonlar,dirilişlerden sonra beni pek sarmadı ve bu ara girip bakayım dediğimde oyundan dahada soğudum herkes bir birine tek atıyo yetenek desen kalmamış
sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum.
katılıyorum yorum için teşekkürlerPara açlıkları oyunu bitirdi saçma sapan şeyler çıkarmadan eskisi gibi devam etseydi yine oynanabilirdi p2w olmasına rağmen, ama işin suyunu sıktılar iyice ve sonunda battı
teknoloji gelişiyor fakat hala eski sistemli fazla oyuncular var.kimisinin oynamak için babasından dayak yediği oyun ama artık teknoloji gelişiyor teknoloji ile birlikte oyunlarda gelişiyor bence bu yüzden batmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?