- Yasaklandı
-
WriteLong("wolftü.bin", Label2.Text + &H1A6538, "36996367") 'Chams White On (FİX)
WriteLong("wolftü.bin", Label2.Text + &H1A6538, "36996111") 'Chams White Off
yok fixlenmedıBu Fixlendi Diye Biliyorum ben denemiştim çalışmamıştı
taç gizleme ne oluyo hocam?PHP:Taç Gizleme WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H6AE68C, "9339919")'Taç Gizleme On WriteLong("wolftü.bin",label1.Text + &H6AE68C , "9340175")'Taç Gizleme Off
Taç Gizleme
Name ESP Açıkken Kafaların Üzerinde Kuru Kafa yada Kutu Resmi oluyor Onları Kaldırmataç gizleme ne oluyo hocam?
PHP:Taç Gizleme
efsane kullanıyorum tyName ESP Açıkken Kafaların Üzerinde Kuru Kafa yada Kutu Resmi oluyor Onları Kaldırma
log verdi la xd bida denicem sanırım zıtlaşma oldu.Name ESP Açıkken Kafaların Üzerinde Kuru Kafa yada Kutu Resmi oluyor Onları Kaldırma
çalışıyor fakat bi değişlik olmadı halen kafalarında var o simgeler 3 tane iğrenç simge :/taç gizleme ne oluyo hocam?
PHP:Taç Gizleme
Bakarım bençalışıyor fakat bi değişlik olmadı halen kafalarında var o simgeler 3 tane iğrenç simge :/
Ghost Hack
WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H6B8FC0, "0")'Ghost Hack On
Ghost Hack
WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H6B8FC0, "16")'Ghost Hack Off
baktınmı ?Bakarım ben
yeni konu paylaştım şimdi bakıcambaktınmı ?
senin için test edecemde kapayıp açma eklememişsin?Daha Fazlası Gelecek
PHP:Ghost Hack WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H6B8FC0, "2")'Ghost Hack On
düzeltiyomsenin için test edecemde kapayıp açma eklememişsin?
F1 F2 üzerine kodluyayım benDaha Fazlası Gelecek
PHP:Ghost Hack WriteLong("wolftü.bin", label1.Text + &H6B8FC0, "0")'Ghost Hack On
tamamF1 F2 üzerine kodluyayım ben
taç pointerinide tekrar test edermisin?
Tamamtaç pointerinide tekrar test edermisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?