onu herkez yapamaz vb.nette 1 yada 2 kişi biliyordur onuhile cw lik olursa çok güzel olur mesela shifte basınca ayağa vurduğunda kafa gitmesi
Ben Vb yi bitirdim C# deyim nasıl 1-2 kişionu herkez yapamaz vb.nette 1 yada 2 kişi biliyordur onu
c# ile vb.net yakın şeyler zaten. sen vitaminken 2015 de kodlama yapıyordum.Ben Vb yi bitirdim C# deyim nasıl 1-2 kişi
Vitamin ken derken yaşım 22 ? ayrıca C# ile Vb yakın şeyler degil kardeşim bilip bilmeden konuşma ben csgo hilesi kodluyorum ? neyin kafası hadi bakalım yakın şeylerse bana bi csgo da vbnetle hile kodlada göreyim aynı şey degil eger kendine çok güveniyosan buyur csgo hilesinde kapışalım ?c# ile vb.net yakın şeyler zaten. sen vitaminken 2015 de kodlama yapıyordum.
Dostum Tekrar Tekrar Kontrol Ediyorum Bende Öyle Yapıyorum zaten Wolftü Bin Yazan Yerleri Oyunun gerçek adını yazıyorum nasıl oluyorsa anlamadım ama aynı hatayı veriyor CSH'li hile yaptım oldu obj li deniyorum bu sefer olmuyor. beyin 404 bendekodlarken wolftü.bin diye kodluyorsundur. Onu ''oyununnormalismi.bin'' olarak değiştir
mutlaka kodlarda wolftü kelimesi geçiyodur dostum. Tekrar tekrar yazıyorum ama başka açıklaması yokDostum Tekrar Tekrar Kontrol Ediyorum Bende Öyle Yapıyorum zaten Wolftü Bin Yazan Yerleri Oyunun gerçek adını yazıyorum nasıl oluyorsa anlamadım ama aynı hatayı veriyor CSH'li hile yaptım oldu obj li deniyorum bu sefer olmuyor. beyin 404 bende
c++ kapışalım ?Vitamin ken derken yaşım 22 ? ayrıca C# ile Vb yakın şeyler degil kardeşim bilip bilmeden konuşma ben csgo hilesi kodluyorum ? neyin kafası hadi bakalım yakın şeylerse bana bi csgo da vbnetle hile kodlada göreyim aynı şey degil eger kendine çok güveniyosan buyur csgo hilesinde kapışalım ?
Bro Hile Kapanıyor ama oyunun kendi adı bin açık değil diyor bu sefermutlaka kodlarda wolftü kelimesi geçiyodur dostum. Tekrar tekrar yazıyorum ama başka açıklaması yok
Eyvallah Dostum Sağol.Bazen bu gibilerde duzeliyor %temp% ve cclear bir temizle pc kapat yenden baslat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?