15 Ağu 2016 #1 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI 1-Oyunu açın,ve kamp seçin. 2-Bypass Programınızı açın ve [wolftü.bin]'i seçin. 3-Altta bulunan seçeneklerden threads ı seçin. 4-nt.dll.dllRtUserThreadStart adlı seçenekleri seçin. 5-Bu seçeneklere sağ tıklayıp terminate edin. 6-Bypass İşlemi tamamdır,Hilenizi Başlatabilirsiniz. +REP VERMEYİ UNUTMAYIN
1-Oyunu açın,ve kamp seçin. 2-Bypass Programınızı açın ve [wolftü.bin]'i seçin. 3-Altta bulunan seçeneklerden threads ı seçin. 4-nt.dll.dllRtUserThreadStart adlı seçenekleri seçin. 5-Bu seçeneklere sağ tıklayıp terminate edin. 6-Bypass İşlemi tamamdır,Hilenizi Başlatabilirsiniz. +REP VERMEYİ UNUTMAYIN
15 Ağu 2016 Yasaklandı #2 MertReizYt M Banlı Üye Katılım 7 Ağu 2016 Mesajlar 763 Tepki puanı 2 Yaş 32 9 HİZMET YILI İndirme Linki Virüs Total ?? Oyla 0 Olumsuz oyla
15 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 Kaizens K ~ 𝓚 ~ Süper Üye Katılım 12 Ağu 2016 Mesajlar 1,207 Tepki puanı 74 Ödüller 8 9 HİZMET YILI MertReizYt' Alıntı: İndirme Linki Virüs Total ?? Genişletmek için tıklayın ... İndirme Linki Derken Anlamadım Sadece Nasıl Kullanıldıgını Gösterdim? Not: Malesef Nerden İndirdiğimi Bilmiyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
MertReizYt' Alıntı: İndirme Linki Virüs Total ?? Genişletmek için tıklayın ... İndirme Linki Derken Anlamadım Sadece Nasıl Kullanıldıgını Gösterdim? Not: Malesef Nerden İndirdiğimi Bilmiyorum.
15 Ağu 2016 Yasaklandı #4 MertReizYt M Banlı Üye Katılım 7 Ağu 2016 Mesajlar 763 Tepki puanı 2 Yaş 32 9 HİZMET YILI Kardes İyi Güzel Paylasmmsn Kullanamadıkdan Sonra Ne Anlamı Var Oyla 0 Olumsuz oyla