- Yasaklandı
-
2 side oto çekiliyor ve 2sinide farkli timerlere koydum yani sürekli çalisiyorBypassı sürekli çektir yani oto olarak csh obj yide oto çektir sorun düzelir
pack nasıl atabilirim ?bu baypass ben ve surqeontr ye ait 2015 yılında paylaşıldı : bu baypasın amacı xincode dolduktan sonra csh bin ve objyi çektirmesini devam ettirmek amacıyla güdülerek yapıldı log sorunu çözmek değil di maksadımız, var ama onun baypasını paylaşmadık eğer log veriyorsa pack at log vermiyecektir ama bu log vermeme süresi max 2 gündür
sürüsüyle packler mevcuttur eziriz vs bakabilirsin ama sadece amacın log vermemeyse işini görür ama pointerlerini isteyen çok kolay şekilde çalabilirpack nasıl atabilirim ?
o siteden packlediğim programlar açılmıyorsürüsüyle packler mevcuttur eziriz vs bakabilirsin ama sadece amacın log vermemeyse işini görür ama pointerlerini isteyen çok kolay şekilde çalabilir
ama memory buna el atıp güzel bir pack tasarlamışBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Google confuser indir yazarsan çok bulursun indir bir sürümünü kardeşimo siteden packlediğim programlar açılmıyor
ben ztn örnek olarak verdim ve bunları kullanırsa çalınır dedim arkadaş yeni sadece log hatası için uğraşıyorBu bypassi kullanan kaldı mı la eve geçince. Sana atiyim sağlam bi
confuser ile packledim hala log veriyorGoogle confuser indir yazarsan çok bulursun indir bir sürümünü kardeşim
normal olarak gir bakalım wolfe hilesiz ozamanda log verecek mi eğer vermiyorsa demek ki o yöntemde fix yemiştirconfuser ile packledim hala log veriyor
wolftü projemı upload lıyorum bana ındırdıgım dosyaya tıklıyorum dosya acılmıyor bilesürüsüyle packler mevcuttur eziriz vs bakabilirsin ama sadece amacın log vermemeyse işini görür ama pointerlerini isteyen çok kolay şekilde çalabilir
ama memory buna el atıp güzel bir pack tasarlamışBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
O siteden yaptığında bir özellik var o yüzden açılmıyor Type Scramble bunu kapat yeter açılır yanio siteden packlediğim programlar açılmıyor
oto bypass kodunu atarmısın güncel olarak reis ?Otopass Çeksene Aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?