14 Ara 2015 #1 26emo26 2 Onaylı Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 87 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar konum silinmiş yeniden açıyorum Netluis xigncode clearı indirin açın driver radar proyu indirin açın whiteliste tıklayıp clear çekin ardından normalyere gelip birdaha clear çekin oyunu açın kamp seçme yerinde C.E açın
Merhaba arkadaşlar konum silinmiş yeniden açıyorum Netluis xigncode clearı indirin açın driver radar proyu indirin açın whiteliste tıklayıp clear çekin ardından normalyere gelip birdaha clear çekin oyunu açın kamp seçme yerinde C.E açın
14 Ara 2015 Konuyu başlatan #2 26emo26 2 Onaylı Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 87 Çözümler 1 Tepki puanı 7 Ödüller 10 10 HİZMET YILI Cvp: wolftü C.E açma Bak Netluis clearı indir ve aç Driver radar proyu indir aç burda gorundugu gibi whiteliste tıkla clear de sonra oyunu aç kamp yerinde C.E yi aç kullan
Cvp: wolftü C.E açma Bak Netluis clearı indir ve aç Driver radar proyu indir aç burda gorundugu gibi whiteliste tıkla clear de sonra oyunu aç kamp yerinde C.E yi aç kullan
14 Ara 2015 #3 Jameica J Üye Katılım 14 Ara 2015 Mesajlar 43 Tepki puanı 14 10 HİZMET YILI nasıl yani nasıl açıcaz anlamadım ?