wolftü çalışmayı durdurdu dword team helpppp!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
wolftüye giriş yapıyom hileyi seçiyom ama xigncode dolmadan wolftü çalışmayı durdurdu diyo ve hileyi kapatıp normal girince "could not initfxdb" gibi bi hata veriyo mecbur oyunu oıbot unınstaller ile silip baştan yüklüyom hata ne çözümü yokmu windows 10 ve windows 7 ultimate bilgisayarlarda denedim her ikisinde aynı hatayı verdi
  1. şimdi wolfteamı yeniden yüklüyorum aynı hata verdi diye.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
wolftüye giriş yapıyom hileyi seçiyom ama xigncode dolmadan wolftü çalışmayı durdurdu diyo ve hileyi kapatıp normal girince "could not initfxdb" gibi bi hata veriyo mecbur oyunu oıbot unınstaller ile silip baştan yüklüyom hata ne çözümü yokmu windows 10 ve windows 7 ultimate bilgisayarlarda denedim her ikisinde aynı hatayı verdi
  1. şimdi wolfteamı yeniden yüklüyorum aynı hata verdi diye.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dosya konumunu aç cshell.dll sil cress.dll yide sil vermez hata hileyle girme oyuna ama cshell le cress.dll yi hile oluşturuyo win 10 mu bilgisayar

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
yeniden yüklemene gerek yok sadece dediğim dosyaları sil gir oyuna ama hilesiz bizimde arkadaşın win 10 home larda weriyo bu hatayı pro mu seninki kısacası ilk surumde weriyo proda wermez
aynen windows 10 home çözümü yokmu diyosun ben windows 7 ultimate yüklü bilgisayrdada denedim olmadı

#With Me Or Without Me
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
işlemci berbatmış pentinium 4bile daha iyi 1.6 ne kardeş gta san bile min 1.7 istiyo:D:D:D hil ekullanma boşu boşuna oyun feci kasar zaten oynatmaz;);)
kasma felan yok aynen bu bilgisayar öyle ,bide hp-pavilion g6 var i-7 işlemci 6 gb ram 2.6hgz windows 7 ultimate yüklü ama monitörünü bozdum 200 liraya yaptırcam . :rolleyes::rolleyes:;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...