Enter Bugu Oldugu Sürece Hile Olmuyo Bilip BİLMEDEN KONŞUMA!İnsanları kandırmakta üstünüze yok bakıyorumda..
Profesör coder konuşuyor.Enter Bugu Oldugu Sürece Hile Olmuyo Bilip BİLMEDEN KONŞUMA!
Prof Coderim Demedim.Profesör coder konuşuyor.
Anladım hocam.Profum Dedim.
Prof Coderim Demedim.
Kimse enter bugu olduğunda dword çalışıyor demedi ?dogur diyor adam aq enter bugu olduğunda dword çalışmıyor. ama reset ne alaka?
kardes bu dedıklerını sılersem hıleyle gırıs yapabılırmıyım ?enter bugu doworda ne mi alakası war enter bugu wolfteamTS Img dosyaını içinde Cshel Ve Objet oldğugu için hata weriyor dowrd onlara silin düzelir!
Hayır Kardesim Hilede Sıkıntı Olmaz Gİriş Yapabilirsin. O Dosyaları Sildiğin Zaman Enter Bugunu Kullanabilirsin.kardes bu dedıklerını sılersem hıleyle gırıs yapabılırmıyım ?
Bu video kesin çözümdür milleti boş yere kandırmayın ! kandırmak demiyorum bu konuya fakat boş muhabbet yapıyosunuz. Oyunu silmekle veyahut enter bugunu silmekle bu hatadan kurtulamayacaksınız. Trojan zaten bilgisayarınızı sarmış olacaktır. bu nedenle videodakileri uygulamanızı tavsiye ediyorum. boş yere gidipte oyunu silmeyin. çünkü afedersiniz hiç kimse birşey bilmeden burada yazıyor! biraz araştırın direk sildim kurtuldum demeyin adamlar size enter bugu diye virüs atıyor bu virüs bilgisayarınızın bütün heryerine yayılıyor yayılması sonucunda bilgisayarınız çalıştırmaları devre dışı bırakıyor ve hileyle giriş yaparken bu hatayı alıyorsunuz.
Caps lock tuşunu kapatıp konuşmanı tercih ederimEnter Bugu Oldugu Sürece Hile Olmuyo Bilip BİLMEDEN KONŞUMA!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?