wolftü - Çarın ID'Sini Otomotik Kaydetme Yöntemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bugun Size wolftü'a Giriş Yaparken ID'Mizi Otomtik Yazmayı Göstereceğim.

1.wolftü e Sağ Tıklayın

2.Özellikler Diyin

3.Hedef Bul a Tıklayın 

4.Acılan Klasörde NyxLauncher isimli belgeyi bulun altında yapılandırma ayarı yazıyor Yani NyxLauncher isimili dosyaya Tıklayın.

5.Acılan Yerde SavedID= yazan yerin karşısına oyuna giriş isminizi yazın.

6.Dosyayı Kaydedin ve wolfteami acın otomatik olarak kendisi yazmış olucak.

Artık her wolftü actıgnızda  oyun ısmınızı yazmanıza gerek kalmıyo otomotik kendisi yazıyo olacak sadece siz şifrenizi yazıp  oyuna gıreceksiniz.

L3laM1.jpg

Üye
10 HİZMET YILI
Kardeşim Ben Hedefi Bul Simgesini Bulamadım Bir Yardımcı Olur Musun?

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
ben yapamadım ama rep ini veriyorum  sende bana konu nasıl açılır onu söyle bari :)  :) :shy: :shy: :angel:

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
detsanti02' Alıntı:
Kardeşim Ben Hedefi Bul Simgesini Bulamadım Bir Yardımcı Olur Musun?

KARDESİM SAĞ TIKLADIKTAN SONRA HEDEFI BUL VEYA HUT DOSYA KOMUTUNU AC DIYE SIMGE GOSTERMEKTE  BENDE HEDEFI BUL DIYE YAZIYODU SIZDE SANIRIM DOSYA KOMUTUNU AC DIYE GOSTERMEKTE  OLMASSAA  GORSEL ATARIM

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
baki1457' Alıntı:
ben yapamadım ama rep ini veriyorum  sende bana konu nasıl açılır onu söyle bari :)  :) :shy: :shy: :angel:

KARDESIM TESEKURLER  SIMDI SAYFANIN ARAMA MOTORUNDAN KONU ACMAYLA ILGILI  PAYLASIMLAR YAPILMISTIR ARAMA BUTONUNDAN KONU NASIL ACILIR DIYE YAZ VE GIT ORDA GORECEKSIN  BEN ACARDIM LAKIN KONU ZATEN VAR BIR KAC TANE GEREKSIZ  DIYE DUSUNUYORUM  ORDAN BULURSUN  MESALA  http://memoryhackers.org/archive/index.php/thread-7415.html BURDAN BAKABILIRSIN

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Yaptım Yapamayanlar Dosya konumunu aç deyip nyxlauncherın altında nyxlauncher yazana tıklayıp ordan ID SAVED in karşısına kullanıcı adı yazıyoruz kaydet diyoruz bitti yazmamın nedeni iki saatdir arıyorum yeni buldum

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
xxxcono' Alıntı:
Alıntıdır Yazsaydın 3 Yıldır Kullanıyorum
yazacak bısymı bulamadın  dıyemı yazdın boyle bısey  ben yenı kesfettım  ve alıntıda dıyıl

serhatoyunda' Alıntı:
Yaptım Yapamayanlar Dosya konumunu aç deyip nyxlauncherın altında nyxlauncher yazana tıklayıp ordan ID SAVED in karşısına kullanıcı adı yazıyoruz kaydet diyoruz bitti yazmamın nedeni iki saatdir arıyorum yeni buldum
:D :D
:D

detsanti02' Alıntı:
Kardeş Yaptım Sağolasın.

saol kardesım ıyı gunler dılerım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...