omertrans505
Efsane Üye
wolftü kendi kendini bitirdi getirsin değişik değişik modlar getiriyor silah dövme pençe biz istemiyoruz dövme silah pençehileli falan olsun ama eskisi gibi olsun ben eski wolftüyi özledim hilesini bile özledim base tarasınlar çıldırayım ama og olmasın legend olmasın istemiyorum ben karşı taraftaki hileye sinirlenmek istiyorum og dövmeli adama değil. şu anki wolftüden ogler kalksak legendler kalksa 2013-2015 yıllarına dönse eski oyuncu kitlesinin yarısı dönecek bunu çoğu kişi söylüyor
bana mı katılıyorsun yoksa @omertrans156 mı katılıyorsun.katılıyorum
Yeni oyunlar daha fazla sardıgı ıçın kımse donmezhileli falan olsun ama eskisi gibi olsun ben eski wolftüyi özledim hilesini bile özledim base tarasınlar çıldırayım ama og olmasın legend olmasın istemiyorum ben karşı taraftaki hileye sinirlenmek istiyorum og dövmeli adama değil. şu anki wolftüden ogler kalksak legendler kalksa 2013-2015 yıllarına dönse eski oyuncu kitlesinin yarısı dönecek bunu çoğu kişi söylüyor
Post automatically merged:
wolftü kendi kendini bitirdi getirsin değişik değişik modlar getiriyor silah dövme pençe biz istemiyoruz dövme silah pençe
edit: yeniden yorum yazmak istemedim oyun 13-15 yılları arasına dönse hile 5 oyunda 1 gelse oynarmısınız? oynarım diyenler like atabilir
pubg mobilden daha iyidir dostumYeni oyunlar daha fazla sardıgı ıçın kımse donmez
wolftü eski hale dönerse yeni oyunlar gta 6 rdr 3 gibi oyunlar gelsin yine de wolfteamın kitlesi çoğalır bu benim görüşümYeni oyunlar daha fazla sardıgı ıçın kımse donmez
abu ile legendi olanlara sıkıyorum hem tıfılım hem abu kullanıyorum adamda karakterde var legendde var parçalıyor hiç şansın kalmıyor tek yiyorsunwolftu oldu ne kadar iyi oyuncu olsanda en iyi silahı olan kazanıyor
s2 de baya iyi oyundu eskiden bilgisayarımda wolftü s2 minecraft ve samp vardı şimdi sadece minecraft kaldı galiba çok artık yaşlandım oyun oynamayı bırakmalıyım.Günümüz gaming dünyası için zaten ölü bir oyun wolftü... Keşke zamanında S2 Son Silah oyunun yerine wolftünün fişini çekselerdi ama wolftü o zamanlar tutuluyordu. Belki gelecekte yeni grafikler, oynanış mekanikleri ve umarım güçlü bir ac sistemi ile görebiliriz. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
aynen benim dediğim de bu işteen öncede oyundan dirilişlerin kalkması lazım 230-240 canlı karakterlere dönmeli oyun +en iyi silahın elwerici sl olması lazım neymis ultimate falan
bir umuttur yaşamakbu oyun battı bir kere dönüşü yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?