Onaylı Üye
Teşekkür ederim hocam deneyeceğim amaç eskilerin bi tadına bakmakwolftü Classic Türkiye'ye çıkmayacak şuanlık, Steam'den konumunu değiştirip oynayabilirsin fakat pingin çok yüksek olacaktır.
Rica ederim hocam, Wolftü Classic'in ben Türkiye'ye çıkmasını bekliyorum. Çıktığında bende oynayacağım, Bugün çıkacak olması lazım oyunun merak ediyorum nasıl olacak.Teşekkür ederim hocam deneyeceğim amaç eskilerin bi tadına bakmak
yakın zamanda çıkmaz bence ama vpn le bi denenebilirRica ederim hocam, Wolftü Classic'in ben Türkiye'ye çıkmasını bekliyorum. Çıktığında bende oynayacağım, Bugün çıkacak olması lazım oyunun merak ediyorum nasıl olacak.
Fazlasıyla ilgi olursa 1-2 ay içinde gelebilir diye düşünüyorum.yakın zamanda çıkmaz bence ama vpn le bi denenebilir
classicin oyun içeriği pay to win olayı nasıldır bilemem ama şuanki wolfteamdan daha güzel bi olayı varsa şuan boş olan oyun tamamen boş olurFazlasıyla ilgi olursa 1-2 ay içinde gelebilir diye düşünüyorum.
Türkiye için çıkmıcak diye biliyorum sadece yabancılar için anlaşılmışRica ederim hocam, Wolftü Classic'in ben Türkiye'ye çıkmasını bekliyorum. Çıktığında bende oynayacağım, Bugün çıkacak olması lazım oyunun merak ediyorum nasıl olacak.
Biliyorum fakat belki ilgi görürse Türkiye ile de anlaşılabilir.Maalesef yavaş olucaksa olucak bunun için yapabilecek bir şey yok
Türkiye için çıkmıcak diye biliyorum sadece yabancılar için anlaşılmış
Bütün avrupa ülkelerinde yasaklanmadı diye biliyorum almanya ya falan bağlanıp çok pingi uçurmadan oynanamaz mı ?wolftü Classic Türkiye'ye çıkmayacak şuanlık, Steam'den konumunu değiştirip oynayabilirsin fakat pingin çok yüksek olacaktır.
Hocam sonuçta VPN ile bağlanıyorsunuz veya konumunuzu değiştirseniz dahi sıkıntı olacak. Pinginiz minimum 150 olur diye düşünüyorum.Bütün avrupa ülkelerinde yasaklanmadı diye biliyorum almanya ya falan bağlanıp çok pingi uçurmadan oynanamaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?