Öyle de önündeki adamı zar zor vurmuşsunoyunun ortasında girdim ben napim allah aşkına
touchvpn malesef 1-2 saat kullanınca bozuluyor kararlı degilLatin girmek istiyorsanız Arjantine bağlanabilirsiniz touch var 120 MS alıyor
güzel yorumun için teşekkür ederim oyunun yapımcısı degilim sonuçta vpn kullanıyoruz türkiyeden amerika kıtasına baglanıyoruz dünyanın öbür ucu normal yani olacak o kadaroyunda pingden zevk alamıyoruz ama olsun eline sağlık
internetin 50mbps üstü ise daha iyi olur ama yine de geçikme yaşatır ama çok daha kaliteli hızlı bir oyun deneyimi yaşatırVPN yüzünden 3000 ping alıyoruz hileli ama 3000 ping sizce değer mi kasmasına ?
Windows 10.1 kullanıyorum fakat böyle bir sorun ile karşılaşmadımhileyi yapıyom oyuna girince panel gelmiyo günvelik duvarı vs kapalı windows10
ben videoda asya sunucularını gösterdim kardeşim asya sunucuları bomboş oynayan yok videoyu izlemiş olsaydın bilirdin ayrıca touchvpn kararlı bir vpn programı degil 1-2 saat sonra baglanmıyor stabil degilLatam sunucusu için TouchVPN den Argentina sunucusuna, Asia için ise Singapur sunucusuna bağlanabilirsiniz arkadaşlar
Windows 10.1 kullanıyorum fakat böyle bir sorun ile karşılaşmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?