Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Vpn'i Kayıt yaparken Kapatabilirsiniz Fakat Country'de yani şehir Singapure Olarak kalsın.knk steam kayıt sıkıntı o işaretlemeyi bi geçemedim
VPN'i Komple kapat Kayıt olurken Sadece Şehir Singapure olarak kalsın. bir kez F5 at kapattıktan sonra VPN'iHocam vpnyi mailleri yazdıktan sonra kapatıyorum ama robot onay bi türlü çıkmıyor ne yapmam lazım
Emeğinize elinize sağlık çok teşekkür ederim iniyor şuanda iyi akşamlar hocamVPN'i Komple kapat Kayıt olurken Sadece Şehir Singapure olarak kalsın. bir kez F5 at kapattıktan sonra VPN'i
İyi akşamlar Bu arada indirme yaparken VPN'i kapatabilirsiniz. Kendi internet hızınızla iniyor indirdikten sonra Steam'i kapatıp VPN'i çalıştırın Böylece oyuna kolayca girebilirsiniz.Emeğinize elinize sağlık çok teşekkür ederim iniyor şuanda iyi akşamlar hocam
Valla kardeşim max en az 250 300 ping Hani Her türlü oynarım denemek istiyorum dersen buyur XDkanka sorum şu, kaç ping var oynanır mı? zevk alınır mı? hesap mu açıyoruz yoksa direkt olarak steamdan mı giriş yapılıyor. sorularım bunlar
kankam vpn'i kapatıp kayıt ol'a bas geri kalan kısımları vpn ile hallet.knk steam kayıt sıkıntı o işaretlemeyi bi geçemedim
Ben de diyorum ki Bu adam nerde meğersem daha yeni görmüş Beğenmene sevindim dostum <3bende konu açarak anlatım dostum
konu başarılı olmuş eline sağlık dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?