Avrupa serverinde ping olmaz dostum.kardeşim wolfu avrupa sunucularına bağladılar diye biliyorum ağır lag ve ping oluyor o yüzden olabilir
onu nerden kontrol edebilirim şimdi bir şeyi bozmak istemiyorumdriverler güncel mi ?
Driver Booster diye uygulama var onla yapabilrisinonu nerden kontrol edebilirim şimdi bir şeyi bozmak istemiyorum
ettim ama aynı durum :/Driver Booster diye uygulama var onla yapabilrisin
ekran kartın çok eski ondan olabilir işlemci'nin yine bi gideri varettim ama aynı durum :/
ekran kartın amd altyapısı destekli olduğu için amd readononu nerden kontrol edebilirim şimdi bir şeyi bozmak istemiyorum
yanıtın için teşşekkürler ama burdakini çoktan yüklemişştim ve kesinlikle güncel ama şunu düşünüyorum eski bilgisayarım çöpün çöpüydü ama kasmıyordu burda kasıyor yazılımsal bir problem olabilirekran kartın amd altyapısı destekli olduğu için amd readon
grafik sürücü programını indirmen gerekli dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
buradan ekran kartı serisine göre sürücü indirme yapabilirsin dostum
amd'nin bu ekran kartlarını bilirim dostum
oyunlardan fanın soğutması oldukça azdır senin de iyi soğutulmayan bir ekran kartı olduğunu varsayıyorum dostum
pc'in eski ise arka planda hileyi kullandığın için menü kasma yapıyorduryanıtın için teşşekkürler ama burdakini çoktan yüklemişştim ve kesinlikle güncel ama şunu düşünüyorum eski bilgisayarım çöpün çöpüydü ama kasmıyordu burda kasıyor yazılımsal bir problem olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?