- Konuyu başlatan
-
Dostum düzgün konuşalım lütfen sonra farkettim PHP li kodlar içeriyor onu diyecektim fakat üşendim konuyu aramaya senin böyle demen çok yanlış bir haraket! Anlamadan laf söylemeyelim.
D3D olmuyor zaten oyun içinde değil masaüsünde çalıştırılıyor :/Konuyu paylaştığıma pişman ettiniz, vb.net bilmeyenler için iyi bi örnek olur diyorum alın kullanın diyorum, emin ol kimse uğraşmaz böyle birşey için, ama ben zahmet edip konu açıyorum resimleriyle açıklamalarıyla birlikte siz kalkmış rar şifresi yanlış diyorsunuz. Bi sonuca varmadan önce sorunu iyi anlamanız gerek,neyse iyi geceler.
D3D olmuyor zaten oyun içinde değil masaüsünde çalıştırılıyor :/
C++ mı knks bu vb.net degılmıVB.NET'de D3D yap da kullanalım o zaman
C++ mı knks bu vb.net degılmı
Bende onu dedim zaten ama güzelmiş vallaha bravo.VB.NET'de D3D yap da kullanalım o zaman
benim bilgisayar win 8 hileyi yükledim ama açılmıyor basıyorum açılmıyorNeresi açılmıyor kardeş ? Detaylı olarak anlatırsan
Merhabalar, daha önce forumda bulunan konumun devamıdır. (bkz. wolftü D3D Menu Source). Eski konu kapatıldığı için burdan devam ediyorum. Proje hakkındaki ayrıntılar :
Özellik Açma : Sağ Yön Tuşu
Özellik Kapatma: Sol Yön Tuşu
Hile Arası Geçiş : Aşağı - Yukarı Yön Tuşları
*Şuanlık Sadece Windows 7 Sisteminde Denendi Fakat
Tüm Sistemlerde Çalışacağını Düşünüyorum.
Geliştirici : HeadSqot
Kodlama Dili : VisualBasic.Net
Visual Basic Sürümü : VB [2010] Ultimate
Program Sürümü : v1.0 Open Source
*Otomatik Inject Sistemi
*CSH Ve BIN Otomatik Çekme
*Anti-Unpackers Özelliği
*Açık Kaynak Kodlu Sürüm
*************************************************************************************
NOT : BU ÇIKAN İLK VE SON SÜRÜMDÜR, GEREKTİĞİ YERDE YARDIM EDERİM, SORULARINIZI CEVAPLARIM FAKAT ABİ NE ZAMAN GÜNCELLEME GELECEK GÜNCELLEME VERECEK MİSİN TARZI YORUMLARLA İLGİLENMEM HABERİNİZ OLSUN. ZATEN GEREKLİ KODLARIN YANINA GEREKLİ AÇIKLAMALARI YAZDIM ORDAN BAKARSINIZ.
BU PROJENİN VB.NET DİLİNE YENİ BAŞLAYANLAR İÇİN MÜKEMMEL BİR ÖRNEK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. EMEĞE SAYGI OLARAK BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN !
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Rar Şifresi: MH-HeadSqotBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Şifre yanlış değil beyler ELİNİZLE GİRİN !
@headsqot abi bende hile gözükmüyo acill yardım nerden açabilirim 3 kez indirdim bi yardım edinnn lütfen
olmuyor bence yalan
eline emeğine yüreğine sağlık <3
Hileyi Kendimizmi Yapacaz Yoksa İndirdiğimiz Dosyada Hazır Varmı ???
Güncelleyecekmisin
güncelleyecekmisin hacki
hilenden özenerek kendime bi hile yaptım kodlarına bakarak nasıl on off olduğunu falan filan öğrendim sağol konu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?