Uzman Üye
mens' Alıntı:bybass yapmaya gerek var mı yaptığımızı hileye
UstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:bybass yapmaya gerek var mı yaptığımızı hileye
TS Gel Anlatırım
TS: 178.217.184.177:10125
TS değişti
mens' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:bybass yapmaya gerek var mı yaptığımızı hileye
TS Gel Anlatırım
TS değişti
bende ts yok benim pcde ts çalışmıyor nedeni bilmiyorum
Evet Yapıcam takla ölümsüzlük vs yapıcamUstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:bybass yapmaya gerek var mı yaptığımızı hileye
TS Gel Anlatırım
TS değişti
Eğer OBJ li Hile Yapıcaksan Var
The Black' Alıntı:Vb.nette yapınca ve çok özellik ekleyip oyunda aktif edince oyun kasıyor çok zorlanınca oyun kapanıyor.
O Zaman Bypass Kodla Öyle Yapmens' Alıntı:Evet Yapıcam takla ölümsüzlük vs yapıcamUstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:bybass yapmaya gerek var mı yaptığımızı hileye
TS Gel Anlatırım
TS değişti
GÜNCEL BYBASS KODU VAR MIUstadırMemory' Alıntı:The Black' Alıntı:Vb.nette yapınca ve çok özellik ekleyip oyunda aktif edince oyun kasıyor çok zorlanınca oyun kapanıyor.
Sadece Onn Kodla Off Kodlama İstediğini Aç Sonra Görev Yöneticisini Başlat Hilenin İşlemini Sonlandır Veya Hileyi Kapat İşlem Başarılı
Olmadı Yazıyorsa Görev Yöneticisinden Kapat Ve Kasmadan Oyna+REP
O Zaman Bypass Kodla Öyle Yapmens' Alıntı:Evet Yapıcam takla ölümsüzlük vs yapıcamUstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:TS Gel Anlatırım
TS değişti
Uzun Zamandır Hile Kodlamıyorummens' Alıntı:GÜNCEL BYBASS KODU VAR MIUstadırMemory' Alıntı:The Black' Alıntı:Vb.nette yapınca ve çok özellik ekleyip oyunda aktif edince oyun kasıyor çok zorlanınca oyun kapanıyor.
Sadece Onn Kodla Off Kodlama İstediğini Aç Sonra Görev Yöneticisini Başlat Hilenin İşlemini Sonlandır Veya Hileyi Kapat İşlem Başarılı
Olmadı Yazıyorsa Görev Yöneticisinden Kapat Ve Kasmadan Oyna+REP
O Zaman Bypass Kodla Öyle Yapmens' Alıntı:Evet Yapıcam takla ölümsüzlük vs yapıcamUstadırMemory' Alıntı:mens' Alıntı:bende ts yok benim pcde ts çalışmıyor nedeni bilmiyorum
KİMSE PAYLAŞMIYOR BEN PAYLAŞTIM FORUMDA HERKES AYNI KONUYU KAÇ KERE FARKLI ANLATIMLA PAYLAŞIYOR SENİNLEMİ UĞRAŞICAZReverseFlash1' Alıntı:güzel çalmışsın forumuzdan ..
UstadırMemory' Alıntı:KİMSE PAYLAŞMIYOR BEN PAYLAŞTIM FORUMDA HERKES AYNI KONUYU KAÇ KERE FARKLI ANLATIMLA PAYLAŞIYOR SENİNLEMİ UĞRAŞICAZReverseFlash1' Alıntı:güzel çalmışsın forumuzdan ..
ŞİMDİ İNTRO YAPIYOM MEŞGUL ETME BENİ O SİTEYİDE DUYMADIM BEN HİÇ GİRMİYOMReverseFlash1' Alıntı:UstadırMemory' Alıntı:KİMSE PAYLAŞMIYOR BEN PAYLAŞTIM FORUMDA HERKES AYNI KONUYU KAÇ KERE FARKLI ANLATIMLA PAYLAŞIYOR SENİNLEMİ UĞRAŞICAZReverseFlash1' Alıntı:güzel çalmışsın forumuzdan ..
http://turkfrm.net/konu-wolftü-d3d-menu-lu-hile-yapma-programi.html Editleyip paylaşınca heçkır olduğunu zannediyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?