Duvar ayrıntısı derken ?Mevlana gibi dönmekte güzelduvar ayrıntılarında takılma yapmıyormu fazla
Windows sürümün nedir ?beyler bende farklı bir sorun var hileyi açıyorum oyuna giriyorum bilgisyarızda bir sorun oluştu yediden baslatıcak diyor bi yardım edin ya
Çalışıyormu knk ?semazen gibi dönüyon ıutgdyasudjaoıdj
bu bildiğimiz godmode un bi benzeri. bence bunu bi arkadaşın ile girip onun ekranından da kayıt alın oyunda sürekli ölüp yeniden mi doğuyor görünüyor yoksa videodaki gibi hiç işlemiyor mu merak ettim şimdi ?
kanka windows sürümüm 2004 günvellemişsindir o yüzden oluyorbeyler bende farklı bir sorun var hileyi açıyorum oyuna giriyorum bilgisyarızda bir sorun oluştu yediden baslatıcak diyor bi yardım edin ya
benim zamanında bulduğum pointerda yanıp sönme yoktu ölüyor oyunda ama bizde öldüğü görünmüyor ve işlemiyordu hiçbiryere sadece ölme animasyonu olup salisesinde olduğun yerde doğuyorduEvet onu test ettim tanıdık biriyle, hiç ölmüyor. bu sağlam bir pointerde duvara çıkmadan çalışanını bulmaya bakıyorum. god mode de karakter yarı saydam olur yanıp-söner bunda öyle bişey yok.
nasıl yani 2004 surumu derken benim windows 10 pro kardesim analamdımkanka windows sürümüm 2004 günvellemişsindir o yüzden oluyor
Post automatically merged:
döndüm mevlana gibbii eline saglık bu arada
windows 10 proWindows sürümün nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?