Wolftü Donup Tepki Vermeme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
öncelkikle sa arkadaşlar sorunum wolftü yü açıyorum bazen resimlerde donup hiç bir tepki vermiyor bazen lobi seçiminde bazende lobiyi seçtikten sonra lobiye girdikten 5 sn sonra yeter artık kafayı yicem biriyardım etsin başkalarında da aynı sorun varmı yazsın bu sorun son 1 haftadır var yardım edin laptop kullanıyorum

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bilgisayarınızın RAM-İşlemci-Ekran kartını kontrol edin.wolftü min. ayarları ile uyumlumu veya daha iyimi.
Bilgisayarınız parçalarında bozulma olabilir hafif arızalı bir ekran kartına wolftü gibi bir oyunu eklerseniz ekran kartınızı yakabilirsiniz.

Oyun açıkken arkaplanda videomüziksite vb. açık bırakmak orta veya düşük seviyeli kullanıcıların sorun yaşamasına sebeb olabilir.
Bazen az oynadığınız mapleri seçerseniz oyunda kasmalar olabilir.O map işlemciden çok geçmediği veya ekran kartı onu sorgulamadığı için aniden oyun kasabilir yada kapanabilir.Bu sorun kafes gibi tek ışık kaynaklı maplerdede olabilir.

Çözümleri;
Oyunda kasmalar yaşanıyorsa sadece gamma (parlaklık) ve renk ayarlarını düşürün.Görüntüleri biraz bozar ama kasmaları düşürür.

Mümkün olduğunca arkaplanda program açık bırakmayın.Bunun için CTRL+ALT+DELETE Tıklayarak ''İşlemlere'' gelin ve ordaki gereksiz işlemleri kapatın.(Hepsini kapatmayın bazıları lazımdır)

Oyunu kurarken eksik vb. kurmayınher yeni kurulumda siteden client tekrar indirin bu en sağlıklı durum olacaktır.

Oyuna ek dosyaaimpointözellikle hack vb. eklemeyin açmayın.Şu anki hackler injecte olduğu için hem bilgisayara hemde oyuna zarar verir.

Eğer bilgisayarınız çok kasıyorsa 8-8 yerine 4-42-2 oyunlarda oynayınne kadar az kişi olursa o kadar az kasar bilgisayar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...