Onaylı Üye
Bişi değilSaol Hocam
ayn doğru gerçek dövme yapmak imkansız ama bu real envanterde ve oyunda gözüküo göstermelikte olsa isteyenler varBu Gerçek Değildir. Sadece Gözükür. Hiçbir Katkısı Yoktur. Real Değildir Yani Anlayacağınız. Sadece Göstermelik. Sağol Teşekkürler.
Gercekten Olması İçin Bir Kaç Şey Daha VarBu Gerçek Değildir. Sadece Gözükür. Hiçbir Katkısı Yoktur. Real Değildir Yani Anlayacağınız. Sadece Göstermelik. Sağol Teşekkürler.
ayn doğru gerçek dövme yapmak imkansız ama bu real envanterde ve oyunda gözüküo göstermelikte olsa isteyenler var
bunu arkadaşımla denedik bizde göründü sizde deneyin olmassa artık fake niyetine kulanın ben sadece isteyenler iin attımDiğer oyunculara gözüküyo mu sanıyodun ?
Tabiiki iyi yapmışsın teşekkürler konu için de bunu kimse kodlamaya uğraşmaz yani.bunu arkadaşımla denedik bizde göründü sizde deneyin olmassa artık fake niyetine kulanın ben sadece isteyenler iin attım
bilmiyosan hiç bulaşma knkbunu nasıl kullanacağız
ayn biz sizlerin verdiği şeylerle geliştik begendiğiniz için tşk isteyenler yapsın ramazan sonuna kadar fixlenmezTabiiki iyi yapmışsın teşekkürler konu için de bunu kimse kodlamaya uğraşmaz yani.
bunu istedigin dövmenin valulerini ekleyip vb.net yada c++ araclığla programa aktarabilirsinbunu nasıl kullanacağız
kodlamayı anlatırmısın bende kodlicamdabunu arkadaşımla denedik bizde göründü sizde deneyin olmassa artık fake niyetine kulanın ben sadece isteyenler iin attım
bişi değil görüntüde olsa lazım oluyorEyw Sağol
istediğinle c++ olur c# olur vb.net olur farketmezc# ile kodlayabilirmiyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?