738e 0 nasıl oluyor anlamadım en fazla 290 mı ne yapmıştım
vaybe duygulandım valla tam film konusu)
hacı o sayıya ulaşmak imkansız gibi bişiy 1000 bile yaptım diyosun nası oluyor o 160 puanlık oyunda bide o sayı buga girmiş heraldebakalım benim rekoru geçen varmı forum'danasıl yaptığımı bende hatırlamıyorum
aslında yine 200-300 kişi vurmanın yolu var işgal modu açıp 15 arkadaşın ile oynuyucaksın ve hepsini bir yere toplayıp player freze hilesi ve teamkill açtınmı 300 killide geçersinbakalım benim rekoru geçen varmı forum'danasıl yaptığımı bende hatırlamıyorum
hacı o sayıya ulaşmak imkansız gibi bişiy 1000 bile yaptım diyosun nası oluyor o 160 puanlık oyunda bide o sayı buga girmiş heralde
aslında yine 200-300 kişi vurmanın yolu var işgal modu açıp 15 arkadaşın ile oynuyucaksın ve hepsini bir yere toplayıp player freze hilesi ve teamkill açtınmı 300 killide geçersin
aslında bende rastegele hilesiz bi odada oyunuyodum ,tamamen hilesiz .adam insan vs kurt işgal açtı adam 170 leri felan buldu ,hileyle çoşturursun ama adam lazım işte.mantıklı rekorları bekliyorum
aslında bende rastegele hilesiz bi odada oyunuyodum ,tamamen hilesiz .adam insan vs kurt işgal açtı adam 170 leri felan buldu ,hileyle çoşturursun ama adam lazım işte.
sana bişey sorcam hani bazı online oyunlarda kendi serverını açıp oyunu onla oynatabiliyosun ya wolfteamda mümkünmü yapmak . hileli bir server ama hileli server dediğim ölümsüzlük değil mesela oyundaki tüm silahlar ve karakterler sende olcak.eski hile özellğidi galiba o hatırlasam'da sölesem
sana bişey sorcam hani bazı online oyunlarda kendi serverını açıp oyunu onla oynatabiliyosun ya wolfteamda mümkünmü yapmak . hileli bir server ama hileli server dediğim ölümsüzlük değil mesela oyundaki tüm silahlar ve karakterler sende olcak.
tamam anladımwolftü'da o mümkün değil çünkü öle bi seçenek yok
Sonunda gerçek bir old.Bende benim gibi 2013,2014 ten beri gelip konu açtı zannettim. 1 sene bile yeni yeni oluyor (bazılarının). Ne eskileri ? Hızlı yaşıyorsun sanırım. Benim zamanımda bi ara Nader11Ndeu dwordu çıkardığı zaman koleranın soğuk küvet şarkısını koymuştu loadere. Birde chat sistemi falan getirmiştide o aralar çok bakan olmamıştı. Şimdi yeniler gelmiş bize burda forumun kurallarını kimin ne olduğunu nasıl biri olduğunu falan öğretiyor.
site ne zaman kurulduSonunda gerçek bir old.
Millet geliyor kayıt tarihi 2017 mayıs falan burda ah eski günler diyor
Wolftü Güncellendi En Kısa Zamanda Rekorlar Gelirmantıklı rekorları bekliyorum
2015 Diye Biliyorum Ama Emin Değilim Yanlışım Olabilirsite ne zaman kuruldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?