senerelmas' Alıntı:yine ban yedik anlamadım gitti
YunuSEmRe06' Alıntı:mükemmel
heal olsun
birde abi 10 yorum atıcam uyelık aktıf etmek ıcın o yuz den insallah ban yemem
helal be çok guzel olmus
ellerinize sağlık
mükemmel bişey bu ya bağımlılık yapıyo
nader11ndeu' Alıntı:Bu yukarda anlattıklarının sadece 2 tanesi bug. Drop weapon demişsin atınca geri alamıyorum demişsin hayatında hiç cold kullandın mı attığında geri alabiliyor musun sence o paralı hilede silahı ? Yada sen silahı attın mı alabiliyorlar mı onu bi araştır istersen..
Ek olarak Dword hackta envanter hack içinde yeteri kadar silah var, fazlasını *****üze mi sokacaksınız allahtan kork.
nader11ndeu' Alıntı:senerelmas' Alıntı:yine ban yedik anlamadım gitti
Ağlama boşa, hile şuan ban falan atmıyor.
UmutAksoy47' Alıntı:nader11ndeu' Alıntı:Ağlama boşa, hile şuan ban falan atmıyor.
Abi Suan Ban aTmıyorsa Yıldız Çarımda Girecem En kısa Zamanda Cevap Plase!
nader11ndeu' Alıntı:Bu yukarda anlattıklarının sadece 2 tanesi bug. Drop weapon demişsin atınca geri alamıyorum demişsin hayatında hiç cold kullandın mı attığında geri alabiliyor musun sence o paralı hilede silahı ? Yada sen silahı attın mı alabiliyorlar mı onu bi araştır istersen..
Ek olarak Dword hackta envanter hack içinde yeteri kadar silah var, fazlasını *****üze mi sokacaksınız allahtan kork.
Memorysevdası' Alıntı:wolftü HİLESİNİ BULAMIYOM NEREDE YARDIMCI OLURMUSUN
Haklısın.Direk lav bombası istiyoruz da yazabilirdi.Fazlasını *****üze mi sokacaksınız : D A:CCznader11ndeu' Alıntı:Bu yukarda anlattıklarının sadece 2 tanesi bug. Drop weapon demişsin atınca geri alamıyorum demişsin hayatında hiç cold kullandın mı attığında geri alabiliyor musun sence o paralı hilede silahı ? Yada sen silahı attın mı alabiliyorlar mı onu bi araştır istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?