Onaylı Üye
anfas2' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Kardeşim İmkansız Sen Hileyi Envanteri Açmamşsın ! Yeter Milletin Gözünü Şişir Silah Atma Olsaydı Wolftü İflasa Düşerdi
YAA WALA ADAM BANA SİLAH ATTI ALDIM BİDE ÖLÜNCE SİLAHINI ALABİLİOM ADAMIN ALLAH ÇARPSIN
yeni Hilede Öleeanfas2' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Kardeşim İmkansız Sen Hileyi Envanteri Açmamşsın ! Yeter Milletin Gözünü Şişir Silah Atma Olsaydı Wolftü İflasa Düşerdi
YAA WALA ADAM BANA SİLAH ATTI ALDIM BİDE ÖLÜNCE SİLAHINI ALABİLİOM ADAMIN ALLAH ÇARPSIN
UmutAksoy47' Alıntı:anfas2' Alıntı:YAA WALA ADAM BANA SİLAH ATTI ALDIM BİDE ÖLÜNCE SİLAHINI ALABİLİOM ADAMIN ALLAH ÇARPSIN
Rapor Edildin!! Sen Envanteri Açmadan Sİlah Alabilyosun Msj Yazma Yorum Kilit Yoksa Ban ATARLAR.
anfas2' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Rapor Edildin!! Sen Envanteri Açmadan Sİlah Alabilyosun Msj Yazma Yorum Kilit Yoksa Ban ATARLAR.
walla envanter actım yemin ederim bak yemin ettim
UmutAksoy47' Alıntı:anfas2' Alıntı:walla envanter actım yemin ederim bak yemin ettim
Tm Kardeşim Ben Rapormu Gönderdim Nander Abiye Kalmış Yeter Msj At Öm DOLDU
UmutAksoy47' Alıntı:anfas2' Alıntı:YAA WALA ADAM BANA SİLAH ATTI ALDIM BİDE ÖLÜNCE SİLAHINI ALABİLİOM ADAMIN ALLAH ÇARPSIN
Rapor Edildin!! Sen Envanteri Açmadan Sİlah Alabilyosun Msj Yazma Yorum Kilit Yoksa Ban ATARLAR.
darkmage' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Rapor Edildin!! Sen Envanteri Açmadan Sİlah Alabilyosun Msj Yazma Yorum Kilit Yoksa Ban ATARLAR.
Kardeşim Silahını yere atma mevcut hilede bende denedim senin attığın silah kayboluyor ama başkasınınkini alabiliyosun
darkmage' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Rapor Edildin!! Sen Envanteri Açmadan Sİlah Alabilyosun Msj Yazma Yorum Kilit Yoksa Ban ATARLAR.
Kardeşim Silahını yere atma mevcut hilede bende denedim senin attığın silah kayboluyor ama başkasınınkini alabiliyosun
coley444' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Rapor Edildin Sen Envanteri Açmadan Sİlah Alabilyosun Msj Yazma Yorum Kilit Yoksa Ban ATARLAR
AGA salakmısın yerden silah alma war 1 de onaylı üyesin senin kafana göremi ban atacaklar
UmutAksoy47' Alıntı:anfas2' Alıntı:walla envanter actım yemin ederim bak yemin ettim
Tm Kardeşim Ben Rapormu Gönderdim Nander Abiye Kalmış Yeter Msj At Öm DOLDU
bababomasd123' Alıntı:tekrar güncelleme oluyor ne zaman biter
Memorysevdası' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Tm Kardeşim Ben Rapormu Gönderdim Nander Abiye Kalmış Yeter Msj At Öm DOLDU
sanki banı nader atıyo salak salak konuşup milleti korkutma !
UmutAksoy47' Alıntı:Arkadaşalar Yeter Yorum Yazın Öm Doldu Uyarı Geliyor *** Beta Tesitnde HİLE daha Çıkmadı Kafanız Almıyomu Yaw Nander Abi Görse Gülmekten Kriz Geçirir #KonuKilit.
Memorysevdası' Alıntı:UmutAksoy47' Alıntı:Arkadaşalar Yeter Yorum Yazın Öm Doldu Uyarı Geliyor *** Beta Tesitnde HİLE daha Çıkmadı Kafanız Almıyomu Yaw Nander Abi Görse Gülmekten Kriz Geçirir #KonuKilit.
nader olmasın o :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?