- Moderatör
-
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
gokhan72' Alıntı:SELAM kolay gelsın ıyı calısmalar dılerım....benım ısletım sıstemı wın 10 64 bıt hersey kurulu dırektX felan loaderı yonetıcı olarak calıstırıyorum hersey normal yazılar yesıl oluyor oda normal wolftü acıp gırdıkten sonra xcoden dolarken hıle ınject oluyor fakat wolf team acılmadan bızım sıtenın sayfası tekrar acılıyor ve oyuna gırdıkten sonra hıle aktıf olmuyor bır turlu ne yaptımsa olmadı VPN guvenlık felan var ancak tamamen hepsını kapattıktan sonra gorev yonetıcısınden bunları uyguluyorum oyun ıcınde bır turlu hack menusu gelmıyor daha once boyle bır sorun yoktu bu yamadan sonra olmaya basladı sanırım yada bır problem var yardımcı olacak kardeslerıme sımdıden tesekkur ederım....saygılarımla..........
ÇÖZDÜM: hıle guncellenmıs fark etmemısım cok tesekkurler herkeze sevılıyor sayılıyorsunuz ıyı kı varsınız yanımızdasınız....bızlerde her zaman yanınızdayız.....saygılar
srelenka' Alıntı:gokhan72' Alıntı:SELAM kolay gelsın ıyı calısmalar dılerım....benım ısletım sıstemı wın 10 64 bıt hersey kurulu dırektX felan loaderı yonetıcı olarak calıstırıyorum hersey normal yazılar yesıl oluyor oda normal wolftü acıp gırdıkten sonra xcoden dolarken hıle ınject oluyor fakat wolf team acılmadan bızım sıtenın sayfası tekrar acılıyor ve oyuna gırdıkten sonra hıle aktıf olmuyor bır turlu ne yaptımsa olmadı VPN guvenlık felan var ancak tamamen hepsını kapattıktan sonra gorev yonetıcısınden bunları uyguluyorum oyun ıcınde bır turlu hack menusu gelmıyor daha once boyle bır sorun yoktu bu yamadan sonra olmaya basladı sanırım yada bır problem var yardımcı olacak kardeslerıme sımdıden tesekkur ederım....saygılarımla..........
ÇÖZDÜM: hıle guncellenmıs fark etmemısım cok tesekkurler herkeze sevılıyor sayılıyorsunuz ıyı kı varsınız yanımızdasınız....bızlerde her zaman yanınızdayız.....saygılar
batmanlımısın gokhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?