Böyle daha iyi böyle olmasa herkes kullanınca hile fix yerdi30 gün boyunca bedelli askerlik gibi yorum kasıyoruz sonuç wolftü ben bu işi sevmedim yıllardır hile kullanırım bu gerçekten saçmalık olmuş hiç yakıştıramadım koskoca memory hackersa
wolftü da 4 ayda bir hileler anca fix yiyor adamlara servera bakmıyolar bile anıları yad etmek için giriyoruz yapmadıklarımızı hileyle dibine vurmak istiyoruz 6 yıl oldu be az değil yorum yapmayı sevmediğim için hileyi kullanamıyorum götü boklu bir wolftü oyunu için kaç yıllık hile forumu site bizim 300 yorumumuza bakmamalı diye düşünüyorumBöyle daha iyi böyle olmasa herkes kullanınca hile fix yerdi
16 günde 300 yorum sayısına ulaşa bilirsin okadar zor değilwolftü da 4 ayda bir hileler anca fix yiyor adamlara servera bakmıyolar bile anıları yad etmek için giriyoruz yapmadıklarımızı hileyle dibine vurmak istiyoruz 6 yıl oldu be az değil yorum yapmayı sevmediğim için hileyi kullanamıyorum götü boklu bir wolftü oyunu için kaç yıllık hile forumu site bizim 300 yorumumuza bakmamalı diye düşünüyorum
16 günde 300 yorum sayısına ulaşa bilirsin okadar zor değil
Açılan konulara mesaj yazarak yorum sayını arttıra bilirsin buda zor birşey değil
Yapılcak birşey yok kurucuların bileceği iş10 günlük karantinadayım o yüzden kullanmak istedim 10 gün sonra işten kafamı kaldıramayacağım sence wolftü için 16 gün boyunca yorum yazmam ne kadar mantıklı
hocam nasıl seçkin üye + oluyoruz ben onaylı oldum en son onunla ilgili bir konu varsa atabilirmisin ?Yapılcak birşey yok kurucuların bileceği iş
300 yorum sayısına ulaşarak olabilirsin daha ayrıntılı bakmak istiyorsan linke tıkla:hocam nasıl seçkin üye + oluyoruz ben onaylı oldum en son onunla ilgili bir konu varsa atabilirmisin ?
saol yorumlara sınırlandırma getirilmiş çok zor olmuş rank kasmak bende kasmaya gelmiştim wolftü oynicaktımda 2 3 el ben kaçıyım madem görüşürüz 5 6 aya gelirim geri300 yorum sayısına ulaşarak olabilirsin daha ayrıntılı bakmak istiyorsan linke tıkla:
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri-member-groups-and-features.80576/
Aslında zor değil ben 16 günde 300 yorum sayısına ulaşmıştımsaol yorumlara sınırlandırma getirilmiş çok zor olmuş rank kasmak bende kasmaya gelmiştim wolftü oynicaktımda 2 3 el ben kaçıyım madem görüşürüz 5 6 aya gelirim geri
Dostum 3 ay çok ben 16 günde kullanmaya başlamıştımben bunu yaklaşık 3 aya kullanırım
Kısmetse 3 5 güne de ben kullanırımaz kaldı yarın bende kullanıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?