seçkin üye oluncada bu yorumu deneyeceğim teşekkürlerArkadaşlar iki takımdada karakteriniz olsun sonra real invertory name + box esp + damage hack ultra + no fall damage + no recoil + no spread + perfect ms + infinite ammo açın hile oldugunuzu seride çakmazlar ama sk odalarında damage hackı x3 yaparsanız hile oldugnuzu kimse anlamaz ve oyunu sanki para yüklemiş gibi zevkle oynarsınız.
en azından dolar yükselince skin fiyatlarıda yükselir ordan kazançta sağlarsınwolfteame verecegim parayı cs yatırır hiç olmadı hep bende kalır kanka
100 tl hesap var suan sadece cs steam hesabıda baya eder wolftü ise 1 aylık veya 1 günlük veriyor çok saçma yaniseçkin üye oluncada bu yorumu deneyeceğim teşekkürler
Post automatically merged:
en azından dolar yükselince skin fiyatlarıda yükselir ordan kazançta sağlarsın
wolftü gördüğü ilgiyi hak etmiyor nakit vipde adamlar o kadar para harcıyor karşılığı 90 günlük karakterler100 tl hesap var suan sadece cs steam hesabıda baya eder wolftü ise 1 aylık veya 1 günlük veriyor çok saçma yani
Aynen yükseldi bende hileyi yüklemek için uğraşıyorumkatılıyorum wolf iyice düştü ama bu hile ile yükseldi
normal üyelere verirlermi bilmiyorum ama en az onaylı üyelere verirler diye biliyorumMemoryhackers belki daha iyi wolftü hilesi yapıp belk ozmn atmaz yada belki daha içerikli hile olur yada belki seçkin üyelere degilde normal üyelerede gelebilir ne oldugu belirsiz suan
onaylı üyeye verseler bile hilenin fix yeme olasılığı var. bence seçkin üye ideal olmuşnormal üyelere verirlermi bilmiyorum ama en az onaylı üyelere verirler diye biliyorum
Dostum seçkin üye olmaz gerekHacı ben indiremiyorum neden
300 yorum yapman gerekiyor kardeşim ondan sora hileyle girebilirsinvallaha simdi deneyecem insallah calisir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?