seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Şuan şehirler arası yolculuk yapıyorum ama şuan elgilenemem malesef sorun olmaz umarımmesaj bölümü falan var mı özel yardımcı olur musun driver falan bir sürü sorum var eğer ilgilenirsen
iyi yolculuklar bir ara ilgilenirsen mutlu olurum teşekkürlerŞuan şehirler arası yolculuk yapıyorum ama şuan elgilenemem malesef sorun olmaz umarım
Teşekür ederim ben konuşma başlatıyım o zaman ilgilenirim musait bir anımdaiyi yolculuklar bir ara ilgilenirsen mutlu olurum teşekkürler
Hileyi kullanmak için seçkin üye olmanız gerekmektedir.nasıl yapıcaz bilen var mı ?
bir süre sonra oyun dan atma oluyor mu ?Driver sakat galiba. BSOD yiyip duruyorum.
herkeste oyle 1 haftadır duzelmedıHilenin oyundan atması normal mi ?
Herhangi bir açıklama vs yok mu ? Hile yapımcılarına nereden ulaşabiliriz ?herkeste oyle 1 haftadır duzelmedı
Herkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.herkeste oyle 1 haftadır duzelmedı
reısım 50 yorumluk atmıyor benı 300 yorumluk atıyor son 1 haftadır ondan once bısey yoksa sana zahmet fınallerden sonra bakHerkeste öyle mi bilmiyorum ama hileyi paylaşırken birçok kişi tarafından yapılan testlerde herhangi bir atma sorunu vb yoktu. Oyuna update gelse bile hile auto update oluyor zaten bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. 1.5 ay içinde üniversite sınavlarım bitecek, o zaman bir problem varsa çözer update getiririm hileye. Şimdilik böyle idare edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?