Süper Üye
düzgün alakalı şeyler yazarsan ban niye atsınlarkanka neyi bekliyosun hile aktif değil mi ? seçkin üye olman lazım
Şimdi konulara girip herkese tek tek cevap vermek istiyoerum da 1 günde de 300 yorum yaparsak banlanırız korkusu :S
Doğru diyosun, arkadaşlarla sıkıldık mazi yapalım dedik bi wolftü girdik millet uçuyor anasını hile bakalım dedik de seçkin değilizdüzgün alakalı şeyler yazarsan ban niye atsınlar
Herhangi düşürme durumu olmadıklarını söylediler 300yorum yapıp seçkin üye olmadan kullanamazsınız300 mesajdan 200 mesaja düşürseniz olmaz mı?
Tamam Teşekkürler300mesaj atman gerekmekde bildiğin konularda paylaşılan konulara cevap vererek mesaj kasabilrsin 300oldugunda seçkin üye olduğun zaman kullanabilirsiniz
Herhangi düşürme durumu olmadıklarını söylediler 300yorum yapıp seçkin üye olmadan kullanamazsınız
harbiden heHileyi kullanan arkadaşlar varsa OG itemleri de var mı acaba
Aşırı op olur bence o zamanharbiden he
OG eşyaları yok dövme karakter hilesi de yok ama ileride vip versiyon çıkıcakmış belki ona eklerlerHileyi kullanan arkadaşlar varsa OG itemleri de var mı acaba
dövmeleri de geçtim karakter olsa iyidi gerçi dediğin gibi dövme karakter takla vs gelirse vip ile efso olurOG eşyaları yok dövme karakter hilesi de yok ama ileride vip versiyon çıkıcakmış belki ona eklerler
vip versiyon 600 yorum isteyecek diyenler vardı ama belli olmaz bunu güncellemeyi bırakabilirler vipe geçerler belkidövmeleri de geçtim karakter olsa iyidi gerçi dediğin gibi dövme karakter takla vs gelirse vip ile efso olur
300 yoruma ve 7 günlük üyeliğe ihtiyacın varçalıştıramadım ya yardımcı olabilecek?
O zaman şimdiden 600 e doğru başlayalımvip versiyon 600 yorum isteyecek diyenler vardı ama belli olmaz bunu güncellemeyi bırakabilirler vipe geçerler belki
300 yoruma ve 7 günlük üyeliğe ihtiyacın var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?