Hayır Tekrarlamıyor Sadece Dword ile girdiğimde hata alıyorumHerhangi bir 3.Parti kullanımı yapmadığın zaman aynı hatayı tekrarlıyor mu?
Normalde zaten giriyor fakat dword ile giriş yaptığımda oyunu sil hatası alıyorumiOBİT YÜKLE WOLFÜ SİL SONRA YÜKLE "İOBİTDEN SİL"
Çok Güzel Ama Bende Sadece C: Diski var D: Diskini Nasıl OluşturacağımOyunu kaldır ve tekrar yükle fakat Sistemin kurulu olduğu disk'e kurma oyunu örn: sistem C: diskindeyse oyunu D: diskine kurmalısın
Tamam İlk #ExPlus'unkini deneyeceğim olmazsa senin dediğini deneyeceğim teşekkür ederimıobıt yükle onda sil sonrada dword ile giriş yap oluyor
denetim masasına gir sistem ve güvenli yönetimsel araçalrın altında sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendire bas c diski ne sağ tıkla birimi küçült de istediğin boyutu seçÇok Güzel Ama Bende Sadece C: Diski var D: Diskini Nasıl Oluşturacağım
ımg klasöründeNerede Cshell.dll ve Cres.dll
onları sildim olmadı oyunu sildim tekrar yüklüyorum şuan tekrar deniyeceğimCshell.dll ve Cres.dll silersen düzelecektir harici bir hile kullanma onlardan dolayı da bu hatayı alıyor olabilirsin.