- Yasaklandı
-
Onaylı Üye
Dword Reborn'a Eklenmemiş.Eklendi zaten? haa eklemediklerimizi yorum olarak at ekleyelim.
Güncel olan mesela ELWRCI Legend, Kar98 Legend gibi silahlar eklendi bir kaç tane eklenmemiş olabilir onlarda yakın zamanda eklenecektir.Dword Reborn'a Eklenmemiş.
Dövme Hack Olması Lazım Nasıl Yok Ki?Dövme Hack Diye Bir Şey Yoktur Ama Yeni Silahlar Eklenebilir
Fake dövme hack? dövme hack'i herkes yapar ama sadece görünüm zamanında ben bile yapmıştım. ama hiç bir etki etmiyor.Dövme Hack Olması Lazım Nasıl Yok Ki?
Youtube'de Görmüştüm Adam wolftü Hack Dövmeleri Yapmıştı OG Dövmesi Bile Vardı.
Kullanmıştım Yani Yok Diye Bir Şey Yok Aslında HiçbirŞey İmkansız Değildir.!
Olsun Sonuçta Vurduğunda OG Dövmesi Olduğu Görüp Hile Olduğunu Düşünmezler Dimi?Fake dövme hack? dövme hack'i herkes yapar ama sadece görünüm zamanında ben bile yapmıştım. ama hiç bir etki etmiyor.
İnsert Tuşuna Bas .oyun içinde bir tuş var menüyü getiren bize yani yeni gelenlere bu tuşu öğretirseniz hileyi kullanıcaz yardımcı olana şimdiden teşekkürler.
Aynen Yah..Neden yapılamıyor dövme hilesi - Silahlar gibi envantere düşmüyor mu
O dövmeyi senden başkası göremiyor ve etkisiz.Olsun Sonuçta Vurduğunda OG Dövmesi Olduğu Görüp Hile Olduğunu Düşünmezler Dimi?
Lütfen Eklensin.
Öyleyse Ozaman GGO dövmeyi senden başkası göremiyor ve etkisiz.
Fake dövme hack? dövme hack'i herkes yapar ama sadece görünüm zamanında ben bile yapmıştım. ama hiç bir etki etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?