Wolftü Dword Reborn Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Yetkililer wolftü için Ne Zaman Çalışmaya Başlayacaksınız ? Sizi Tabii ki de Sorgulamıyoruz. Hileyi zaten bedavaya veriyorsunuz. Ben sadece ne zaman yapmaya başlayacağınızı bilmek istiyorum. Onu yapmazsanızda "Dword Reborn"un Ban Sorununu Kaldırabiliyor Musunuz ?

Mümkünse İstek Özellikler : Güçlü Kullanıcı , Haykırma Mesajı , İsim Renk Değiştirme Eşyası

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
https://memoryhackers.org/konular/wolftu-dword-v-i-p-v8-1-ve-zulu-hakkinda-bazi-aciklamalar.49874/ burda yayınladı wolf hakında bak burdan kilit-çöp

Üye
6 HİZMET YILI
Vallahi Gerçek Nakit veya Kurt Parası Olacağını Sanmıyorum :) Fakesi bile çok güzel olur :D Fakat şöyle birşey görmüştüm , Nakit Hack var bitane kod veriyor sana JP kodu fakat JP lerin geneli kullanılmış oluyor.

Şöyle birşey daha isterdim. Menüden istediğin rütbeyi seçiyorsun. Mesela 1 yıldız. Hile kapanınca rütbede gidiyor. Anlayacağınız Herkeste gözüken "FAKE" Rütbe :D

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim o konuyu gördüm yeni oyunları yapmaya çalışıyorlar fakat ben ne zaman yapılabileceğini öğrenmek istiyorum.

Üye
6 HİZMET YILI
Sadece Şunlar Yazıyor :

Merhaba sayın memoryhackers üyeleri, konuma hoşgeldiniz. Bu bir bilgilendirme konusu, sizi fazla sıkmadan konuya gireceğim.

Özel mesaj kotam olmadığı için toplamda 11.000 sayfa özel mesaj atılmış, hepsini okuyamıyorum ama geneli zulu ve wolftü dword vip hakkında. Hadi sorularınızı cevaplayalım.
*Zuluya herhangi bir hile gelecek mi ?
Bizim tarafımızdan , ya da bizim yardımımızla herhangi bir hile yazılımı zuluya yazılmayacaktır. Fakat, şuan yabancı bir firma zulu üzerinde çalışıyor ve hilesini parayla satıyor. Araştırırsanız bulabilirsiniz. Coldhackın yapımcısıyla aynı kişi sanırsam, tam olarak güvenilir mi bilmiyorum. Paranız varsa da gidip alabilirsiniz. Bizi ilgilendirmez.
|| Bazı arkadaşlar zulu sahiplerinin bize para verdiğini, bundan dolayı hile yapmadığımızı falan söylüyor forumlarda. Öyle bir şey yok arkadaşlar, toplumca saçmalamaya çok meraklıyız. Merakınızı gideriyorum, öyle bir şey yok. Zaten sebebini bir kaç ay içinde anlarsınız.
*Wolftü dword vip v8.1 gelecek mi ?
6 Ay boyunca wolftü dword vip güncellenmedi. Neredeyse 1 senedir ban problemi var. Şuan ne ban problemiyle ilgili uğraşıyoruz, nede wolftü oyunu üzerinde uğraşlarımız var. Gelecek neler getirir bilinmez, şuan wolftü güncellemek gibi bir amacımız yok. Yıl olmuş 2018, çağa ayak uydurmak lazım. Ros gibi, yeni oyunlara yöneliyoruz ve anlayışla karşılayacağınızı biliyoruz.

Herkese iyi günler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...