Beyler bende aliyorum ama oyunu siliyorum yukuerourm birkere giyorurum acilyior oyunu kapayiaroum acarim yine ayni ata hile olsun olamasun her tulru hata veriyor oyunu 1230139124812 kere sildidim yukerldum hina geldi bilen varsa yaridm etsin su en son guncerleden sonra oldu
Yardim edin
Karadim bana hep verıyor bu 2 gundur olan bi hata serverin kapal olmasayla alakas yok Bi fikrin varasa yardim edcersen Pek cok kiside veriyordur bu hata Videoylarda fialnada yapa bilen yok bileyen yok Su amk hATATAS yuzden 2 gunduur ugrasiorum
Beyler O Hatayı Verdiya Ondan Sonra Wolfteamın Klasörüne gidin dosya konumuna yani ordan Cres.dll Creshll.dll dosyalarını silin.Ve TeamViewer indirin onu açın sonra alta dursun kapatmayın!.Sonra Oyunu Ve Hileyi Açın Ben Böyle Çözümünü Buldum Kolay Gelsin!
Kardeşim Hatanın Çözümünü Biliyorum Şimdi Hiç Birşey Yapma Oyunu Sil Baştan Yükle Oyunu Aç Sonra Hileyide Aç Oyuna Girmeden Bekle ( Çalıştır - AppData - Local ) bu bölümü Aç Orda Temp Dosyası Silinmiş Olucak Yeni Klasör Oluştur Adını Temp Yap Sonra Giriş Yap Oyuna İyi Oyunlar.