AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:aynı olursa kurucu nader11 un dediğini yap tmmı kardeşşAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ewt kardeş ben şu anda indirdim virüs taraması yapıyor bu link ten indir
https://www.360totalsecurity.com/tr/
bende indirdim tarama yapılıyo virüsler gelsin silcem bi denicem aynı olursa ne yapcam
Olmuyo Sende Oldumu
taklacierkan' Alıntı:AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:aynı olursa kurucu nader11 un dediğini yap tmmı kardeşşAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:ewt kardeş ben şu anda indirdim virüs taraması yapıyor bu link ten indir
https://www.360totalsecurity.com/tr/
bende indirdim tarama yapılıyo virüsler gelsin silcem bi denicem aynı olursa ne yapcam
Olmuyo Sende Oldumu
bende oldu kardeş yaptım dediklerini oldu
Nasıl Bi Anlat Ya Ben Virüsleri Taradım Sen Nasıl Yaptın Bi Yazsana Lütfen
kardeş rastgele oldu analatılacak gibi değil deddiğim gibi kurucu nader11in dedikleri yap yukarda yazıyoAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:aynı olursa kurucu nader11 un dediğini yap tmmı kardeşş
Olmuyo Sende Oldumu
taklacierkan' Alıntı:kardeş rastgele oldu analatılacak gibi değil deddiğim gibi kurucu nader11in dedikleri yap yukarda yazıyoAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:aynı olursa kurucu nader11 un dediğini yap tmmı kardeşş
Olmuyo Sende Oldumu
Nasıl ya Bi Anlat 2 dakika ya lütfen reboot var takla flen lazım lütfen bana anlat 2 dakika
AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:kardeş rastgele oldu analatılacak gibi değil deddiğim gibi kurucu nader11in dedikleri yap yukarda yazıyoAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:bende oldu kardeş yaptım dediklerini oldu
Nasıl ya Bi Anlat 2 dakika ya lütfen reboot var takla flen lazım lütfen bana anlat 2 dakika
taklacierkan' Alıntı:AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:kardeş rastgele oldu analatılacak gibi değil deddiğim gibi kurucu nader11in dedikleri yap yukarda yazıyoAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:bende oldu kardeş yaptım dediklerini oldu
kardeş dediğim gibi kurucu nader 11in dedğini yap tmmı
Masa Üstünü nasıl temizlicem
taklacierkan' Alıntı:AvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:kardeş rastgele oldu analatılacak gibi değil deddiğim gibi kurucu nader11in dedikleri yap yukarda yazıyoAvukatBey' Alıntı:taklacierkan' Alıntı:bende oldu kardeş yaptım dediklerini oldu
kardeş dediğim gibi kurucu nader 11in dedğini yap tamamı
Hadi Ya Olmuyo Eset Vürüsü Kapatıyom Masa Üstündeki Tüm Şeyleri 1 Klasöre Atım Olmuyo Ne Yapcam Log Sildim Olmuyo Lütfen Allah İçin ya
Nader11ndeu' Alıntı:Xingcode loglarını siliniz, masaüstünüzü temizleyiniz, antivirüs varsa kapatınız. Bypass varsa siliniz. Bilgisayarı yeniden başlatınız. Setupu yönetici olarak açtığınıza emin olunuz. Tekrar deneyiniz, hilede bir problem yok.
Nader11ndeu' Alıntı:Xingcode loglarını siliniz, masaüstünüzü temizleyiniz, antivirüs varsa kapatınız. Bypass varsa siliniz. Bilgisayarı yeniden başlatınız. Setupu yönetici olarak açtığınıza emin olunuz. Tekrar deneyiniz, hilede bir problem yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?