Depo wolftü Dword Vip Hack Muhtemel Bakım [01.06.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar bugün bildiğiniz gibi wolftü'a yama geliyor.

Bu yama sonucunda dword vip hack çalışmayabilir, çalışadabilir, sadece bazı özelliklerde bozulabilir. Bundan dolayı herhangi bir konu açmanıza gerek yok. Yama sonucunda oluşan problemler, vs. zaten çalışmalarla giderilir.

Pointerler vs. güncellenmeye başlanır. Dert etmeyin, eğer update yapılacak kadar problem olursa, maksimum 2-3 gün sürer.

Ha unutmadan, her hile fix yediğinde yeni versiyonda abi slotlar gelecek mi, real karakter vs. olucak mı falan diye yazıyorsunuz. Real karaktere ihtiyacınız yok çünkü karakter hack zaten real ::D Birde 2.slot kullanmak istiyorsanız gidin slotlu inventory kullanın.  

Değerli vaktinizi ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.

Not: yapılacak update joygame serverini kapsamaktadır. Aeriada hile hala problemsiz çalışmaktadır.

Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
BEN 2. SLOTU KULLANMAK İSTİYORUM AMA KULLANAMIYORUM NASIL YAPACAĞIMI ANLATIR MISINIZ?

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Slot Inventoryden Tabanca Bölümünün Sonlarında Em4A1 Ultimate gibi Silahlar Olacak. Onları Seçip Kullanabilirsin.

Üye
10 HİZMET YILI
ABİ TAHMİNEN NE KADAR SÜRER BUGÜNE BİTERMİ 2 VEYA 3 GÜN ALIRMI ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Abi yeni Yamadan sonra Gelen Zaitsew Ultimate ekleyin hack a

Üye
10 HİZMET YILI
bence hileye yeni özelliklerde gelsin güçlü kullanıcı gibi ?

Lord_Of_Recep
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
Yeni Sürümü Kesin Olarak 5-6 Gün İçinde Ve Ya 2 Gün İçinde Çıkacak...

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
desthur' Alıntı:
Abi hilenin yeni sürümün'de uyku modun'da adam resliyemiyoruz ve arkadaşımıza silah atamıyoruz bunları düzelti verin hayrına !!! Saygılar .... <3

adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız

Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
desthur' Alıntı:

adam resleyememenin ve silah atamamanın sebebi çünkü adı üstünde hileli silahlar kullanıyorsunuz bu bütün hilelerde böyledir çözümü size gelen hediye silahları kullanmanız veya ana silahı kullanıp oynamanız

Envanter Hack Açmadıgında Res Veremiyosun Tamam ama Kendi Silahini Atamıyorun Sıkıntı Orda Çözebilrsenz Çok İyi Olur.

Üye
10 HİZMET YILI
Size ne söylesek az isterseniz 5 ay bekle diyin gene beklerim hayatımda bu kadar güzel hile görmedim adamın dibisiniz Slotu yazdığınız için teşekkürler bilmiyordum.

Üye
10 HİZMET YILI
KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bekliyoruz abi hadi bakalım

Abi aeriada beni oyundan tık atıyor hata vermiyor cevap yazarsanız sevinirim :)

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
esat2121' Alıntı:
KARDEŞİM YEŞİL OLUYOR YAZILAR GİRİYORUM MENÜ GELMİYOR VE DİRECTX 9 11 DE EKLİ NEDENİNİ SÖYLERMİSİNİZ ?
yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektir

Üye
10 HİZMET YILI
Arrow' Alıntı:
esat2121' Alıntı:
yeni linki indirmemişsiniz kardeşim anasayfaya girin konuların üstünde yeşil bölümde dword güncellendi yazıyor oraya tıklayın link sayfanın aşagılarında indirip kurulumu tamamlayıp reklem sistemini geçin menü gelicektir
 arrow ben de güncel i var 30.5.2016 sürümü siteye giriyom reklam a tıklıyorum garip bii likli memoryhackers sayfası açılıyo ana sayfaya gidiyorum hile yeşil olmuyor napayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...