Depo wolftü Dword Vip Hack Muhtemel Bakım [01.06.2016]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
tabanca gidiyor aga slot yap ne olacak yani slot invertroyda tabanca hepsinde ayn oluyor + bıçak + bomba

+ slot 1 cshell.dll+23EF90

slot 2 cshell.dll+127A3E0

slot 3 cshell.dll+B82E4

slot 4 cshell.dll+12B4624

tekli cshell.dll+27F64

bıçak cshell.dll+274414

bomba cshell.dll+274408 POİNTER LER DE BURDA AGA YAP DA SU SLOT U SİTEDE YÜKSELİR ::D

Nothing special tbh...
Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
Özür Dilerim Bay Çok BİLMİŞMİŞ . Arkadaş Bilmiyormuş Ben Ona Nasıl Yapacağını Anlatıyorum.

eren2481' Alıntı:
ejderavcisi11' Alıntı:
Slot Inventoryden Tabanca Bölümünün Sonlarında Em4A1 Ultimate gibi Silahlar Olacak. Onları Seçip Kullanabilirsin.
Salak . Zaten Önceki Sürümlerde Var ! . :mad:

Üye
10 HİZMET YILI
Hocam ben bi şey sormak istiyordum size şimdi bu yamadan sonra tekrar indirecez ya aynı hileyi yine içindeki bütün hile özellikleri aynı şekilde çalışacak değil mi bozulmayacak değil mi güncellemeden sonra iyi günler hocam kolay gelsin şimdiden sağ olun

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
asesmer203' Alıntı:
Hocam ben bi şey sormak istiyordum size şimdi bu yamadan sonra tekrar indirecez ya aynı hileyi yine içindeki bütün hile özellikleri aynı şekilde çalışacak değil mi bozulmayacak değil mi güncellemeden sonra iyi günler hocam kolay gelsin şimdiden sağ olun

evet kardeşim aynı sekilde kullanıcaksınız hatta yeni özelliklerde eklinicektir

Üye
10 HİZMET YILI
Eyvallah kardeşim bide bi sorum daha olacaksize şimdi mesela ben kurt avına girdğimde oyundan atıyor ve beni acayip şekilde delirtiyor nedenini biliyorsun sana zahmet söyler misin 2.sindede bu hile ne zaman açılacak ve kutular da ekşlenecek mi gizemli kutu sınırsız vb... gibi bi düşünceniz var mıdır?
şimdiden sağ olun kolay gelsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...