17 Kas 2016 #1 flowix F Onaylı Üye Katılım 3 Haz 2016 Mesajlar 53 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI Sorunum Basitce Söyle Resimler ile ; 2.Resim 3.Resim [Problem Burdan Sonra Başlıyor -,-] 4. Resim[NyxLauncher seciyorum bunu diyor ve] 5.Resim [Launcher Acılmıyor...] 6.Resim [ Ve Tekrar Oyunu Sec Diyerek NyxLuncher'ı seciyorum ve...] 7.Resim [REKLAM UYARISI VERİYOR LUNCHER AÇILMIYOR ] Ve Ben Tekrar Denesemde reklamı direk yeşil oluyor bu sefer sonra oyunu sec diyorum ve tekrar aynı nasıl çözerim ilk başlarda kullanılıyordu sonra böle oldu :/
Sorunum Basitce Söyle Resimler ile ; 2.Resim 3.Resim [Problem Burdan Sonra Başlıyor -,-] 4. Resim[NyxLauncher seciyorum bunu diyor ve] 5.Resim [Launcher Acılmıyor...] 6.Resim [ Ve Tekrar Oyunu Sec Diyerek NyxLuncher'ı seciyorum ve...] 7.Resim [REKLAM UYARISI VERİYOR LUNCHER AÇILMIYOR ] Ve Ben Tekrar Denesemde reklamı direk yeşil oluyor bu sefer sonra oyunu sec diyorum ve tekrar aynı nasıl çözerim ilk başlarda kullanılıyordu sonra böle oldu :/
17 Kas 2016 #2 BerkayBest154 B Üye Katılım 17 Kas 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu TAMDA BUNLA İLGİLİ KONU AÇ ÇAKTIM ADAMSIN İ NŞALLAH İLGİ LENİRLER BENDEDE SORUN YOKTU YENİ HİLE ÇIKTI ÖYLE OL DU !
RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu TAMDA BUNLA İLGİLİ KONU AÇ ÇAKTIM ADAMSIN İ NŞALLAH İLGİ LENİRLER BENDEDE SORUN YOKTU YENİ HİLE ÇIKTI ÖYLE OL DU !
17 Kas 2016 Konuyu başlatan #3 flowix F Onaylı Üye Katılım 3 Haz 2016 Mesajlar 53 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu BerkayBest154' Alıntı: TAMDA BUNLA İLGİLİ KONU AÇ ÇAKTIM ADAMSIN İ NŞALLAH İLGİ LENİRLER BENDEDE SORUN YOKTU YENİ HİLE ÇIKTI ÖYLE OL DU ! Genişletmek için tıklayın ... yeni hile çıkmadan bende oldu yaklaşık 2,3 gün oldu bu hatayı alalı
RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu BerkayBest154' Alıntı: TAMDA BUNLA İLGİLİ KONU AÇ ÇAKTIM ADAMSIN İ NŞALLAH İLGİ LENİRLER BENDEDE SORUN YOKTU YENİ HİLE ÇIKTI ÖYLE OL DU ! Genişletmek için tıklayın ... yeni hile çıkmadan bende oldu yaklaşık 2,3 gün oldu bu hatayı alalı
17 Kas 2016 #4 BerkayBest154 B Üye Katılım 17 Kas 2016 Mesajlar 2 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu flowix' Alıntı: BerkayBest154' Alıntı: TAMDA BUNLA İLGİLİ KONU AÇ ÇAKTIM ADAMSIN İ NŞALLAH İLGİ LENİRLER BENDEDE SORUN YOKTU YENİ HİLE ÇIKTI ÖYLE OL DU ! Genişletmek için tıklayın ... yeni hile çıkmadan bende oldu yaklaşık 2,3 gün oldu bu hatayı alalı Genişletmek için tıklayın ... İNŞALLAH CEVAP GELİR !
RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu flowix' Alıntı: BerkayBest154' Alıntı: TAMDA BUNLA İLGİLİ KONU AÇ ÇAKTIM ADAMSIN İ NŞALLAH İLGİ LENİRLER BENDEDE SORUN YOKTU YENİ HİLE ÇIKTI ÖYLE OL DU ! Genişletmek için tıklayın ... yeni hile çıkmadan bende oldu yaklaşık 2,3 gün oldu bu hatayı alalı Genişletmek için tıklayın ... İNŞALLAH CEVAP GELİR !
17 Kas 2016 #5 umtcn007 U Üye Katılım 16 Kas 2016 Mesajlar 6 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu BEN ID ŞİFRE GİRİYORUM XİNCODE ÇIKMIO SAG ALT KÖŞEDE OYUN AÇILMIO
17 Kas 2016 #6 lDarkAngeL Unutulan Değil iz bırakan OL! Süper Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 1,329 Tepki puanı 22 Ödüller 10 Yaş 94 10 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu TS3 Gel (MH.TS3SELF.COM)
17 Kas 2016 #7 rapmazan R Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 5 Tepki puanı 0 Yaş 30 10 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu uf94DVU8OWM Buyur Kardeşim Aynısını Yap Benimde Başıma Gelmişti Düzeldi.
RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu uf94DVU8OWM Buyur Kardeşim Aynısını Yap Benimde Başıma Gelmişti Düzeldi.
17 Kas 2016 #8 BerkayBest156 B RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu rapmazan' Alıntı: uf94DVU8OWM Buyur Kardeşim Aynısını Yap Benimde Başıma Gelmişti Düzeldi. Genişletmek için tıklayın ... OLUM SEN VARYA ADAMSIN LAN ADAM ADAM <3
RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu rapmazan' Alıntı: uf94DVU8OWM Buyur Kardeşim Aynısını Yap Benimde Başıma Gelmişti Düzeldi. Genişletmek için tıklayın ... OLUM SEN VARYA ADAMSIN LAN ADAM ADAM <3
17 Kas 2016 Konuyu başlatan #9 flowix F Onaylı Üye Katılım 3 Haz 2016 Mesajlar 53 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu rapmazan' Alıntı: uf94DVU8OWM Buyur Kardeşim Aynısını Yap Benimde Başıma Gelmişti Düzeldi. Genişletmek için tıklayın ... yaptım kardeşde kaç güne düzelcek :lmadı çünkü skype falan varmı
RE: wolftü Dworp Hack Sorma Sorunu rapmazan' Alıntı: uf94DVU8OWM Buyur Kardeşim Aynısını Yap Benimde Başıma Gelmişti Düzeldi. Genişletmek için tıklayın ... yaptım kardeşde kaç güne düzelcek :lmadı çünkü skype falan varmı