diğer pointerleri bulmayla benzer, kodlamasıda aynı. yotube de videolar var bak bir kaç tanesini izle.nasıl buldun onu ve nasıl kodlancagını cekermısın
Bende name esp kodlama gösterdim de doru mu benim bir kanalıma baksana nolur kanalımın ismi Dragon Hack En başa gelir zaten bi bak nolur doru mu diyediğer pointerleri bulmayla benzer, kodlamasıda aynı. yotube de videolar var bak bir kaç tanesini izle.
Valla paylaşması kolayda log yedim diye çok başımı şişiriyorlar, o kadar açıklama yazıyorum video başında, bir Allah ın kulu okuma zahmetine girmiyor ki log yemesin yada log yememeyi az bir araştırsın. Hile kullanmak istiyorsan bazı şeyleri öğrenmek gerek, her şey hazır verilmez.ilerde bir hack paylaşırsan harika olur
ok bakarımBende name esp kodlama gösterdim de doru mu benim bir kanalıma baksana nolur kanalımın ismi Dragon Hack En başa gelir zaten bi bak nolur doru mu diye
Biraz özyle zaten 3 tane kamp 5/1 anca doluyor, daha da oyuncu kaybetmek istemeiyorlar. ss aldım video falan filan hikaye, onlardan ban atmıyorlar ama, ben pointer ararken mapın altına filan düşüyorum arada, yada çok fazla kurcalayınca Pc ban atıyor xigncode. 3-4 gün önce attı en son, ama buz bizi durdurmaz tabibu oyunda herhalde artık kimseyi banlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?