Wolftü El Bitince Oyun Kapanıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyunda mis gibi oynuyorum ama el bitince kazandın yazıyor sonra oyundan atıyor neden aceba

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynısı RoS'da da bana oluyor . Ortalama 2 el atıyom sonr alobide bir yere tıkladığımda hop ros kapanıyo hile fln masaüstüne dönüyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynı problem ben de de mevcut. Kendimi rulet oynar gibi hissediyorum normal bir insan etkinliği tamamlamış mıyım diye beklerken biz atacak mı diye bekliyoruz :( Paronayaklaşmaya başladım artık

Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hile kullanıyosanız hileyi uyumluluk sorunu gider yapın kullanmıyosanız oyuna yapın hatta 2 sinede yapın daha sonra bilgisayar>özellikler>gelişmiş sistem ayarları>gelişmiş>performans> en iyi performan için ayarla seçin ve ekran kartı driverinizide güncelleyin

:)
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Hile kullanıyosanız hileyi uyumluluk sorunu gider yapın kullanmıyosanız oyuna yapın hatta 2 sinede yapın daha sonra bilgisayar>özellikler>gelişmiş sistem ayarları>gelişmiş>performans> en iyi performan için ayarla seçin ve ekran kartı driverinizide güncelleyin
Uyumluluk giderme için sağol diğerini yaptım

Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
hile kullanıyon işte dword lite onda oluyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...