Konu biliniyor ve vardı zatenMERHABA ARKADASLAR BEN MH AILESİNDEN AKTIF UYE CAHİLBEBEK !
BUGÜN SİZLERE MH AİLESİNİN HİLELERDE YASADIGI TQARTISMASIZ EN BUYUK SORUNU TANITACAGIM VE COZUMUNU ANLATACAGIM
ENVANTER HACKTA NASIL DOVME TAKILIR
ARKASDASLAR 1. ADIMIMIZ HILE ILE OYUNA GIRDIKTEN SONRA HILE MENUSUNU ACMADAN DIREK ENVANTERİMİZİ ACMAKTIR
2.ADIMIMIZ İSE ENVANTERİMİZDEN GUC+ BOLUMUNE GİRİP DOVMELERİ CIKARIP TAKMAK VE ENVANTERDEN CIKMAK OLACAKTIR
3.ADIM ARTIK HERSEY HAZIR ! ENVANTER HACKIMIZI ACIP ENVANTERE GUC+ BOLUMUNE GIRERSEK ZATEN DOVMELERİN TAKILI OLDUGUNU GORECEKSINIZ
!
UYARI !
ENVANTER HACKI ACIP DOVMELERİ CIKARIRSANIZ OYUNU KAPATIP AYNI ISLEMLERİ TEKRAR YAPMAK GEREKTİR!
BİR BEGENİYİ FAZLA GORMEYİN.
GEREK VARSA DUZENLERIMLinkler + oyun içi ss + hileden fotolar nerede
BİLMEYENLER VAR VE BEN KONU PAYLASMAYA YENİ BASLADIM ACEMİYİM KUSURA BAKMAYINKonu biliniyor ve vardı zaten
sureklı buyuk yazmak yasak bıde resmı aldım ızın varmıGEREK VARSA DUZENLERIM
resmi izin derken abi ?sureklı buyuk yazmak yasak bıde resmı aldım ızın varmı
Onemli Değil Kardeşimteşekkürler yaralı konu ++ şimdi yapabiliroyrum
mzama koyacam ızın verıyormusunresmi izin derken abi ?
Bilmiyorum Denemem gerekPeki enerji ilkyardım paketi için aynısı geçerli mi ?
Ben denedim olmadı ama belki oluyodur.
resmi imzanamı koymak ıstıyorsun eger ımza nasıl yapılıyor soylersen olrı
mzama koyacam ızın verıyormusun
BENİM BİLDİĞİME GÖRE LİKE İSTEMEK YSK DEYİLMİ XGUARDİAN DEMİŞTİsureklı buyuk yazmak yasak bıde resmı aldım ızın varmı
ama moderatlorden birisi daha oyle yazmıstı dıe hatırlıom ama yasaksa hemen kaldırırımBENİM BİLDİĞİME GÖRE LİKE İSTEMEK YSK DEYİLMİ XGUARDİAN DEMİŞTİ
YSKama moderatlorden birisi daha oyle yazmıstı dıe hatırlıom ama yasaksa hemen kaldırırım
YASAKDA O BEBEK RESMİ NE GÜLMEKTEN AĞLADIMama moderatlorden birisi daha oyle yazmıstı dıe hatırlıom ama yasaksa hemen kaldırırım
uyelıgın super uye olması lazımresmi imzanamı koymak ıstıyorsun eger ımza nasıl yapılıyor soylersen olr
Onemlı DeğilYaptım Eyw Anlatım İçin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?