30 May 2018 Yasaklandı #1 madamwt M Banlı Üye Katılım 25 Şub 2018 Mesajlar 683 Tepki puanı 139 8 HİZMET YILI selamun aleyküm envanter hilesi kodladım oyunda bir kaç saniye geçince yada adamın üstüne çok tarayınca ahh yasaklı eşya diyor ne yapmam gerek
selamun aleyküm envanter hilesi kodladım oyunda bir kaç saniye geçince yada adamın üstüne çok tarayınca ahh yasaklı eşya diyor ne yapmam gerek
30 May 2018 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Artık bazı şeyleri kendi başınıza çözmeyi öğrenmeniz lazım... AntiAAH larını kontrol et ve wolfkill kullandığına emin ol. Ayriyetten burası hile teknik yardım forumu. Kendi kodladığın hilenin sorunlarını burda çözmek zorunda değiliz. Konu Lock Oyla 0 Olumsuz oyla
Artık bazı şeyleri kendi başınıza çözmeyi öğrenmeniz lazım... AntiAAH larını kontrol et ve wolfkill kullandığına emin ol. Ayriyetten burası hile teknik yardım forumu. Kendi kodladığın hilenin sorunlarını burda çözmek zorunda değiliz. Konu Lock