Süper Üye
O kadar ekmeğini yediniz ayıp ediyorsunBen asıl hala millet teknoloji bu kadar ilerlemişken, 2018 yılındayken wolftü nasıl oynar ona yanıyorum. O kadar oyun var, pubg , fortnite , dota , lol gibi. Fps olarak sürüsüce daha best oyun var BF1 , COD gibi. TPS olarakta wolftüden 1000 kat değerli oyun var. Allahım giderim Warrock oynarım gene o shit oyunu oynamam.
Oyunda denge yok ki kardeşim benim ben şahsen oynamıyorum sadece takip ediyorum ama gerçekten robot karakterler felan baya değişik geldi şahsen oynanmazHADİ Hayrılsısı wolfü kendini Topluyor bide şu x3 de kurtlulsa BatteEye Geçse hiç hile kalmaz nice saol bilgi için.
Bu güncelleme gelirse yine dword team o şifreyide kırarMerhaba arkadaşlar bu oyunu oynadığımız zamanlarda çoğumuzun başına gelmiştir hesabınızın çalınması veya envanterinizin boşaltılması.Oyun bunun için de bir çözüm üretmiş ve envanterden eşya atmadan önce sizden 4 haneli bir pin kodu istemektedir.Bu sayede sizin izniniz olmadan kimse envanterinizden herhangi bir eşya atamamaktadır.Bu güncelleme şuan wolftü Arap serverinde aktif Türkiye'ye gelmesi bir kaç yama sürebilir.
Reis sizde mh yi mh yapan oyuna bu kadar yüklenmeyin konularınızın görüldüsü 5-10 m den baslıyorBen asıl hala millet teknoloji bu kadar ilerlemişken, 2018 yılındayken wolftü nasıl oynar ona yanıyorum. O kadar oyun var, pubg , fortnite , dota , lol gibi. Fps olarak sürüsüce daha best oyun var BF1 , COD gibi. TPS olarakta wolftüden 1000 kat değerli oyun var. Allahım giderim Warrock oynarım gene o shit oyunu oynamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?