Seçkin Üye
Visual cc+ hepsi kurulu. Directx 11 güncelledim problem ne olabilir? PC'yi de yeniden başlattım.aga bunların hepsi kurulumu :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kuruluysa bu konuya göz at illa vardır hatanın cözümü: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/
olmadımı yetkililere yazabilirsin yardım ederler
O konuda malesef hatanın çözümünü bulamadım arattım fakat error injection failed hatası ile ilgili bişey bulamadım.aga bunların hepsi kurulumu :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kuruluysa bu konuya göz at illa vardır hatanın cözümü: https://memoryhackers.org/konular/hata-ve-cozumleri-loader.131752/
olmadımı yetkililere yazabilirsin yardım ederler
aga driverların güncelmi değilse driver boost programı sayesinde bide pro key bulabilirsen heryerde var nerdeyse araştırırsan azcık tüm herşeyini güncelleyebilirsin bendede bi oyunda bi sıkıntı vardı güncelledim düzelmişti bi dene istersen olmazsa bi yetkiliye mesaj atabilirsinVisual cc+ hepsi kurulu. Directx 11 güncelledim problem ne olabilir? PC'yi de yeniden başlattım.
Post automatically merged:
O konuda malesef hatanın çözümünü bulamadım arattım fakat error injection failed hatası ile ilgili bişey bulamadım.
Dostum driverlar güncel..aga driverların güncelmi değilse driver boost programı sayesinde bide pro key bulabilirsen heryerde var nerdeyse araştırırsan azcık tüm herşeyini güncelleyebilirsin bendede bi oyunda bi sıkıntı vardı güncelledim düzelmişti bi dene istersen olmazsa bi yetkiliye mesaj atabilirsin
vallah bilmiyorum ya bende öyle hata olsa yetkililere sorardım aga sen bi sor istersen yardım etmek isterdimde hatayla ilgili bilgilerimin hepsini söyledim belki wolfteamde sıkıntı vardır bi konudada gördüm diye hatirliyom wolftü açamiyomuş istersen güncellenmesini bekle detected olmuş olabilirDostum driverlar güncel..
Kardeşim 1'e bastıktan sonra oyun bekleniyor diyor oyuna giriyorum bu hata çıkıyor zaten.. Demek istediğim 1'e bastktan sonra oyuna giriyorum oyuna girdikten sonra bu yazılar yazıyorbende o hatayı alıyorum dostum sonra çözdüm ilk önce normal memoryuı açıyorsun sonra internet sitesine girip woltü injektör açıyorsun sağ altda yeşil bir şey olucak sonra onu açıyorsun sonra memoryhackers yazısı çıkıcak sonra bir şeyler yazıcak versions gibi 1'e bas sonra oyun bekleniyor dediğinde wolftü açıp kullanıcı hesabını giriceksin sonra bir ses duyucaksın ve hile açılıcak bu kadar dostum açılmazsa bana geri dönermisin yardımcı olurum
sana bir soru sorucam winrar içindemi açıyorsun memoryuı yıKardeşim 1'e bastıktan sonra oyun bekleniyor diyor oyuna giriyorum bu hata çıkıyor zaten.. Demek istediğim 1'e bastktan sonra oyuna giriyorum oyuna girdikten sonra bu yazılar yazıyor
hileyi tekrar indirdim yine olmadı pcyi yeniden başlattım yine olmadı 2 kere reset attım.. windows güvenliği kapalı ama defender açık zaten defender kapatamıyoruz hileyi dışlamaya aldım windows defender den zaten hilenin kapanma şansı yok herşeyi kusursuz yaptım anlayamıyorum kardeşim.. Bi ihtimal verir misin neden çalışmıyor olabilirbende o hatayı alıyorum dostum sonra çözdüm ilk önce normal memoryuı açıyorsun sonra internet sitesine girip woltü injektör açıyorsun sağ altda yeşil bir şey olucak sonra onu açıyorsun sonra memoryhackers yazısı çıkıcak sonra bir şeyler yazıcak versions gibi 1'e bas sonra oyun bekleniyor dediğinde wolftü açıp kullanıcı hesabını giriceksin sonra bir ses duyucaksın ve hile açılıcak bu kadar dostum açılmazsa bana geri dönermisin yardımcı olurum
Hayır aga winrar içinde açmıyorum tabiiki masaüstüne attım oradan açıyorum.sana bir soru sorucam winrar içindemi açıyorsun memoryuı yı
sana bir soru sorucam winrar içindemi açıyorsun memoryuı yı
Afedersin kardeşimde çok geriden geliyorsun sen. Ben taaa aktif oluyor 1 yazıyorum hwid evet diyorum ingilizce yazılışını unuttum da saınrım anlarsın sen işte hile bekleniyor diyor cmd de sonra oyuna girdiğimde aktif olmuyoır ve aşağı alıyorum oyunu, ardından cmd de anlamsız yazılar çıkıyor hile aktif olmuyorbu kırmızı çembere aldığım şey yeşil olması gerekiyor
Oyuna girdiğimde bu hata oluyor injekt edilemiyor gibi bişeyler söylüyor sanırım ama nedeeen?? anlamıyorum ki..bu kırmızı çembere aldığım şey yeşil olması gerekiyor
win 10 pro x64 2004 sürümişletim sistemin nedir ?
Bu çözümleri çoktan denedim dostumUı yi silip tekrar yüklemeyi dene veya yönetici olarak başlat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?